En torsdag som blev fredag

Käkat nötter och chocklad. Sovit bort en film. Pratat hela natten. Skrattat åt dåliga skämt. Ätiti nybakt bröd. Skrattat åt en film från 2003 och svettats för de är 23 grader och solsken i oktober. Nu ska vi göra stan också. Mycket bättre än skola. Mina vänner är fina och en har glimten i ögat som bard. Puss på er!

Nu tar jag helg

Låser skåpet. Stänger hjärnfabriken. Pustar ut. Slappnar av. Har det bra. Långhelg här kommer jag!


Vill du dansa med mig

Dansat lite musikal och sjungit för gamlisar på ålderdomshemmet idag. De är så fina och bjuder på jättegott fika, sju sorter tillochmed. Därför får denna dag tummen upp. Även fast jag vaknade med ett "fuckyouvärlden" humör.

Pustar ut

Hilda och jag orienterade allt vi hade idag, trots snoriga näsor. Vi fick upp pulsen skyhögt då vi sprang djupare, och djupare in i skogen för att hitta kontrollerna och fick vejja för massa bajshögar överallt. Vi tänkte bjöööööööörn! Därför sjöng vi sång efter sång och skrek:" fuck you bear, don´t come near!" hela tiden. Vi möttes av tusen branta uppförsbackar och snubbliga stigar också. Men kom hem tillslut utan varken stukning eller björnbett! Men vi var bra slut och hungrig, aldrig ätit så mycket av skolans mat. Och det var ett smart drag, att äta alltså, för ork och energi behövdes, då dans och teater stog på shemat i fem timmar frammåt.

Nu ligger jag avsvimmad i soffan, då jag slitit och svettas som aldrig förr idag, och förundras över vilka talangfulla tjejer de är i idol iår. De kickar killarnas ass. Sorry, killar, det kommer inte hjälpa att ni är snygga iår!

Läge att bli frisk

En klass på 32 pers som nyser och har onda halsar. Orientera hela förmiddagen och dansa/teatra tills svetten sprutar imorgon. Konsert på onsdag. Ja men dags att bli frisk kanske?


Fasaden är roligare

Jag är inte bra på att vara sjuk. Jag har talangen att ignonera istället. Vill ju hitta på så mycket kul. Har inte tid att snora och ha ont i halsen. Men de slår ju alltid tillbaka. Men med flera olika tabletter som ska knarkas i mår man ju bättre. 

Men efter en vecka med bara irritation och sjukdom så åkte jag på klassfest ändå för att göra nått av helgen. Ville ju skratta, dansa och ha kul med klassen för fan. Inte sitta hemma och vila. Jag var väl inte på topp men som vanligt har vi alltid ruskigt kul. På nått vis. 

Idag hade jag tänkt plugga eftersom det är prov imorrn. Men söndagstraditionen med pyjamas och tv hela dagen blev mer lockande när man är sjuker. Såattee..får väl vara ruskigt allmänbildad och kunna svaren av livserfarenhet eller nått imorrn då. Jag kan ju alltid skylla på att hjärnan var för full av snor. Freeesch.

Förövrigt har jag lite begär jag vill tillfredställa nu till hösten. Går på 2 800 kronor. Men jag hörde att jag skulle vinna 1,5 miljoner för bästa elev på måndag, så de är ju chill! Då kan jag köpa alla livsnödvändiga saker jag suktar efter. Sweet.

De var allt för nu, styckeindelat och allt. Ni får en del av min miljon om ni ger mig en kram imorrn! För man behöver en kram om dagen i 6 sek för att må bra!


När leendet är tillbaka

nu är jag klar med min psykrapport. hatar vartenda ord jag skrivit. hatar rapportjäveln. Skulle jag analysera varför jag hatar den, som psykologer alltid gör, som jag fått veta under mitt arbete, skulle jag komma fram till att det är för att jag inte är nöjd. jag blir aldrig nöjd. nöjdproblem är vad jag har. jo det heter så. nöjdproblemsproblem. det är också för att psykrapport känns stort och jobbigt när man hör det för att psyk är någon som har problem. och det är vad jag har med rapporten. problem. att bli nöjd. nu kan en ordpolis komma hit och arrestera mig. för alla fula stavfel och meningsbygnader jag med flit gjort för att halsen svider och halsmandlarna kan misstas för att vara äpplen. Jag är skyldig! känner hela tiden att jag vill bryta ihop. bara grina. men sånt gör inte jag. kanske sen. när man orkar. grinar jag, blir jag ju törstig av vattenbrist. onödigt. blivit en agressionsblogg detta. förändring under progress. ses när leendet är tillbaka.


En kväll i soffläge

Fittig huvudvärk kan gå och dö. Ska strypa den jäveln som bankar därinne. Fuck you. Jag tror jag tänkt på tok för mycket.

Fyra timmar med dansband

Varit på en otroligt intensiv resa till Örebro. Blir så när man bara har en helg på sig och resan dit och hem tar fyra timmar vardera. Vad har vi hunnit gjort då? Jo, men käkat en hel del godis, pommesfrites, pizza, hamburgare och fläskfilé!

Varje gång vi är i öret går vi till Effossos(heter nog inte så) och käkar, det vi så fint kallar, fläskoscar! Man får två feta fläskfilebitar som är överöst med värsta gräddiga bearneissåsen och till det får man hur många friterade, saltiga fritz som heeelst, dööör i käften! Gottgott! Sen har vi sett på dålig reklamtv och jag har sovit i en obekväm soffa. Medan de andra var på sightseeing in tha örebro köpte jag upp alla mina pengar, för jag vet redan hur örebro ser ut. Jag brände alla pengar på sånt jag väntat på att hitta skiitlänge. Nämligen en jävla väska som uppfyller mina krav att leva med mig och ett par jeansshorts som inte sitter fult. Jo jag vet, shorts kanske är superdåligt att ha på hösten, men jag har letat hela sommaren, då skiter jag i om det är kallt och jävligt när jag äntligen hittar dem!! Ska slita dom med mitt liv i ur och skur, alla årstider! Jag har också lärt mig att jag inte kan bli åksjuk. För jag har läst jättemycket i bilen till och från örebro och inte spydde jag inte. Duktigt..plus att jag läste på engelska. Då borde man bli åksjuk. Men inte jag, för jag är viiiking! KLÅ DET NI! Vi lyssnade bara på dansband på vår fyratimmar långa bilresa också. Så nu nynnar jag bara på klämkäcka låtar som handlar om Carina och Anette typ.

Nu har jag sovit, för de hann vi inte i örebro. Och röjjt undan lite plugg, för det orkade man inte tänka på i Örebro. Pyjamen är fortfarande på, precis som förra söndagen, ska bli tradition och jag skiter i livet kollar på dålig tv. Söndag is the best!


While I`m away


Laugh is all I need


Efter en vecka, med massor av långsamma håltimmar och inställda lektioner, beger jag mig nu för att mysa riktigt med min syster i Örebro. Ha en trevlig helg, för det ska jag ha!

Fucking perfect

Jag värmde upp esteter imorse i motvind. Vi stog åtta pers under ett paraply. Inte för att det regnade. Bara för att bli varm. Jag har haft håltimme sedan klockan tio. Ska ha det i några timmar till. Mördarhålet i mitt shema är idag. Tre, ibland fyra, fucking timmar. På det har mina hörlurara slutat fungera så jag får inte lyssna på min perfekt hålmusik. Läxhögen ligger på mitt dammiga golv, hemma, så har inget sånt att sysselsätta mig med heller..livet är ju underbart. Efter denna håltimme, har jag lite godisbingo och sånglektion, känns liksom värt att vänta fyra timmar på det! Eller?

Dagens

Dagens humör: Biter ihop för att inte le som värsta tandkrämsreklambruden. Så glad.
Dagens mående: Mittemellan frisk och sjuk.
Dagens borde: Läsa sjuttio sidor naturkunskap ungefär. Skiter i det.
Dagens frisyr: Fuktigt av regnet. SKiter i det.
Dagens smink: Puder och mascara.
Dagens klädsel: Svarta harems, svart tischa, svart ring och aprikosa naglar. Hemskt färglatt.
Dagens planer: Sitta klistrad där jag sitter, och skita i den där läxhögen för leendet vill jag behålla.
Dagens materiella vill ha: Mobilladdare vore otroligt behövligt.
Dagens fundering: Fel. fel. fel. men så rätt.
Dagens beroende: Facebook.
Dagens tråkigaste: Naturkunskaplektionen. Somnade på bänken.
Dagens längtan: Kommande helger.
Dagens superlängtan: Musikalpremiären om 9 veckor.
Dagens låt: The tallest man on earth-King of spain. Drogen...

Pyjamasen på

Vaknade med ett helt tomt hus och fick panik. "Fan, jag har försovit mig!" och "Vilka idioter som inte väckte mig!" var tankarna som poppade upp i huvudet. Slängde i mig frukosten och funderade på vad som var viktigast att hinna med; borsta tänderna eller klä på mig? Men kom sedan på att det var söndag.. Förstår ni vilken härlig känsla? Veta att jag får vila ut en dag till, kanske bli av med min förskylning?

Därför har jag fortfarande pyjamasen på, för att det fortfarande är helg!

När helgen kom pricis i tid

Nu är helgen här och jag spenderade fredagskvällen i mitt favorithus. Med två ruskigt bra vänner och en påse godis. Vid klockan nio ville vi sova men som de "hönsmammor" vi(läs:dom) är skypade vi(läs:jag, tuffingen själv, typ värsta James bond) för spionage. Sen somnade vi på rad medan resten av huset levde livet och luktade ax.

Solen lyser som värsta sommardagen ute idag, men jag såg faktiskt gula löv på marken. Det lurar en förkylning runt hörnet. Och i halsen vet jag att de kommer göra riktigt ont inom en snar framtid. Jag försöker komma någon vart med min psykologirapport (men hitills har jag bara lärt mig att psykologi inte stavas phsykolgi), jag hoppas på trevligt sällskap ikväll och ler brett åt det som alltid gör mig glad. Lördag i all ära! Helg i mitt ♥ Du kom precis i tid!


När jag hittar den som stal min lycka, alltså.

Har dansat mig till ett värkande gummiband hela veckan och inte tyckt det räckt så jag prejat in lite mer träning så vader, rygg, RUMPA, axlar.. ja hela kroppen kännts sådär lagomt mör. På det har frustration och ilska bubblat ur mig ovanligt mycket, mot en skola jag alltid förut älskat så att glädjen spritter i kroppen även de jobbiga pluggiga dagarna. men inte denna vecka. Vill bara ge upp. Tur jag haft mysiga kvällar och dagar med finaste vännerna som även, en regnig jäkla skitdag, när man bryr sig så jävligt så att man inte längre orkar bry sig, får en att skratta så magmusklerna blir om än mer ömma. Blivivt många sammanfattningar av veckorna i inlägg nu på sistone. Det är för att livet är proppfullt. Med det jag egentligen ska älska. Jämt. Men inte längre gör.

Samtidigt som jag älskar varje dag som ger mig dessa möjligheter och erfarenheter vill jag bara sjuta någon ibland. Inte bokstavligt då. Mer knuffa någon. Riktigt hårt. Ska nog börja boxas också. Så träningsvärken hälsar på ännu ännu oftare. Då kanske jag kan börja spritta av glädje igen. När jag hittar dig. Då tar jag med mig mitt gangstergäng av fina vänner och spöar upp dig. Din glädjedödare. Vem du än är. Du får inte ta det här ifrån mig.

Jag smälter


Dödstrött, hungrig och med molande huvudvärk åkte jag hem från skolan idag. Men med mat i magen blir man glad igen. Och nu fick denna lilla tjej på sex år mig att smälta. Dör vad gulliiiiigt!

Motivationen heter aggression

Har haft en känsla av att lätt bubbla över i antingen irritation eller glädje idag. Nära till båda, om varannat. Därför är tanken på träning en bra sak nu. Pressa ut känslan av vad de nu är. Irritation eller aggression i en armhävninge eller två. Ska tänka på f*ttmattanterna i äckeltorsbergsskolan också när jag springer på rullbandet, som att jag jagar dem. Fan vad jag ska springa. Aggression är bra motivation, särskilt idag!

Trodde de skulle bli höst nu

Hej vädergud. Jag har gjort en liten önskelista. Jag vill ha höst nu. Bära de där halsdukarna och jackorna för att värma mig i kylan, inte svettas i av den 20 gradiga värmen. Sol får de va, men bara 13 grader varmt. Löven får gärna bli gula, orangea och röda snart och dimman får gärna ligga som ett täcke på åkern på morgonen. När jag går till bussen kl sju vill jag att de ska spracka av frostat gräs under skorna. Tror du du kan uppfylla de kraven så lovar jag att vara en jävel på att värna om miljön i fortsättningen! Deal?

Konstaterar

Blev en grym fredagskväll och därför en slö lördag!


Inga sura miner här inte

Jag har spenderat några nätter hos bästa ryhed, på en madrass på golvet, med en kurrande katt bredvid mig. Jag har åkt i ur och skur till de där förbaskade gymet, bara för att jag har en dröm att bli så stark att jag kan ta mig upp för leksaksställningarna på leksands sommarland, vi har också fått veta fina saker under körlektionen i skolan, dansat kläderna blöta i svett till sveriges, nej världens, bästa musik och hoppat runt med strumpor som mikrofon en fin kväll med dem jag gillar mest.

Nu är det torsdag. Regnet öste nyss ner men nu lyser solen. Skolböckerna har öppnats och stängts sedan klockan åtta och pennan har skrivet anteckning efter anteckning. Vi har skrattat tills tårarna sprutat åt något jag inte minns längre. Vi har längtat till fredagens festligheter och svurit åt en och annan buss. Men jag ler åt allt nuförtiden, tillochmed träningsvärken som gör hela min kropp stel som en 70+:are, för allt vägs upp när tanken på varför träningsvärken finns där slår mig. Det är för att vi hela hösten får jobba med musikalen                 MAMMA MIA, P Å  S K O L T I D!

RSS 2.0