Bildbomb sedan midsommarhelgen













/Hej från H



27 Juni

Hemkommen från en midsommarhelg fylld av bad, sol, vindsurf, tårta, partaj, skratt, vänner, månsken, nattdopp, soluppgång!
Är för trött och sliten för att orka med en bildbomb nu, imorgoon kanske?;)

25 Juni Midsommarafton

Eftersom jag bara sitter här i sovkläder fortfarande så kan jag lika gärna fortsätta med de tills midsommarfirandet ikv!
(Hittade massor av bilder sen tidigare i veckan som sofia smygknäppt så jag slänger in en bild nu!)


Tror ni solen hittar fram tills ikväll?
/Hej från H

Tis-Ons Sleep overs

I tisdags var det Konfa som vanligt med mysig mässa, föreläsning och film sen efter det sångträningen. Under kvällen spontanbestämde Fruttan, Josefina, syster och jag att vi skulle ha en liten övernattning eftersom vi skulle få sovmorgon till halv ett nästa konfadag. Gottade oss med godis och skräck i husvagnen hos frida och svettades sönder- mysigt:D

I Onsdags vaknade vi utvilade?, käka lite pizza och sen förberedde konfirmanderna en galakväll hela dagen som vi skulle ha på kvällen, riktigt galant gick den. Vi faddrar fick spela ett litet solidaritetdrama också:)
På kvällen hade solen hittat fram så då betämde Fruttan, Josefina, syster, tess och jag att vi behövde ett kvällsdopp i solen. Kvällen fortsatte med Fruttan och Josefina framför filmen DEAR JONH, natten spenderade vi på studsmattan invirade i massvis av kläder, täcken och kuddar. Riktigt skönt att sova där! Rekomenderas!


Det är så synd att jag inte har bilder att kunna visa, men jag äger ingen kamera för tillfället (eller tillfället, jag har inte ägt en kamera på över ett år)

/Hej från H


21 Juni H2O

När jag umgås med Hilde och Elin slutar det alltid med att vi är pissblöta, oavsett vad vi hittar på..hmm..måste börja ha med massa ombyte tror jag, hehe.

Idag var vi till bollnäs snabbt och åt glass och kolla på dansarna på krokanen och träffa två superdryga ungar sen badades och shteecktes de vid rehab och under kvällen hade vi bestämt att bara mysa lite i solen men vi såg att vattenspridarna på fotbollsplan var på så-opps;) (aja, har ju kul iaf)

/Hej från H


20 Juni Kalla nätter

Träffade lite härligt folk igårkväll som de flesta lördagar på den senaste tiden, trevliigt;D Har alltid lika kul och mysigt..blev ett litet kallt nattdopp också:D

Va ute och sprang(:O) idag, gud va spurtigt gjort av mej! Sen har ja umgåtts med Elin och Hilde och gottat med godis i solen så de jämnade ut sig(höhö) Blev lite kung fu med vattenballonger på kvällen och nu sitter jag här och fryser om fingrarna sen moppeturen hem, brrr! Var det juni sa ni? Uffa..

/Hej från H

19 Juni Power, please?

Har nu försökt få igång min träning som varit lite halvtaskig sen jag slutade spela handboll(för flera år sedan) Jag dansar och promenerar lite, men för att orka sjunga och dansa på scen i höst måste jag få sååå mycket bättre kondition. Så alltså tog jag tag i det idag genom att.....
...köpa träningskläder idag(hehe)

Hoppas på lite motivation av det:D


/Hej från H


18 Juni Hakona matata

JEY! Ska på "SEX AND THE CITY 2" ikväll! Äntligen, gud så jag längtat! (För er som inte vet är sex and the city min drog, så jävla klockren serie!;D)
Den är nog jättebra och annars gör det inget för fruttan ska med!:D<3

Jobbat idag med, eller jobba är väl att överdriva-vi lekte en galen postlådalek och med min vinnarskalle slutade det med en nerlerad röv och trasiga skor, hehe, sen kika vi på "Forest gump" och käka pizza!

Ska fortsätta mitt liv utan bekymmer nu!:D

/Hej från H

17 Juni En tidig kväll

PUST! Äntlligen hemma. Äntligen vila.
Har haft full rulle hela dagen..igen. Halv tio åkte jag ner till skua och jobba som alltid och idag har vi haft brännbollsturnering(inte normal brännboll alltså, galen brännboll).

Åkte till Elin och Hilde sen men åkte hem ganska snabbt igen för jag skulle till musikalträningen där det dansats, sjungits och svettats lite igen;)
Men nu-chilla!

(snart en vecka sen vi slutade nian och jag längtar ihjäl mig efter intagningsbeskedet från estet!)

/Hej från H


16 Juni Tusen myggbett

En otroligt slitsam tisdag blev det i skogen igår med konfrimanderna! Slutade med att vi faddrar blev tvungna att gå en mil i skogen med tung packning..svett, myggbet, spindlar,sol,värme och regn! (tufft att va fadder)
Men kvällen blev mysig, fast nu stinker mitt hår rök!;D

Idag var det ju alldeless klarblått, soligt och varmt ute så när vi kom hem från lägret runt kl ett, mötte jag upp Hilde och Elin för en picknik^^Blev några dopp efter ett kasst vattenkrig med Evert också, hehe

Nu har jag kommit hem från en rörig kväll tsm me några, som jag kommer flina åt ett tag nu, hehe..;)


/Hej från H

14 Juni I made it!

Första dagen på sommarlovet är påbörjat!
Det var svårt att få in i skallen att jag inte skulle åka till skolan i morse, hehe, men till skutan för att faddra åt årets konfirmander skulle jag. Så ingen sovmorgon för mig!

Halv tio gled jag ner dit och sen tio rullade årets sommarkonfa igång, vi hade skitkul och mysigt. Men nu är jag kletig och trasslig i håret av gipsmasken vi gjorde i fejjan..Blir läger i två dar med start morgon där vi ledare (som vanligt) kommer få jobba röven av oss^^(berättar mer om det när vi kommer hem)

(I juni kommer jag inte få många sovmornar då vi börjar åtta-halv nio varje morgon..äh.. sånt man får ta)


Nu snart kommer (tror jag) Josefine för lite mys!:D<3

/Hej från H

13 Juni Nu är vi fri..

..från grundskolan! Lagt in (lite) bilder ifrån sista veckan nu! Har haft sådär skitkul hela veckan och skrattat mer än nånsin, superbra slut!:D
Ifrån Furuvik i onsdags och ifrån woxnan med hela nian på skolavslutningskvällen i fredags, har jag inga bilder ifrån för då hade jag ingen kamera med mig..buhu..men vi hade de jättemysigt!

(jag hoppas alla på bilderna-även jag- är beredd att bjuda på sig lite?)























/Hej från H


Ett slut ger plats åt en början

Sista veckan börjar imorgon..innan vi alla skiljs åt. Människor jag sett i tio år i skolan kanske jag aldrig se igen..fast det tror jag är omöjligt i lilla alfta, klart vii syns om så bara passerar varann. Men endå. Sorgligt. Allt vi upplevt får bli minnen och erfarenheter som vi tar med oss i livet (eller nått sånt) och på återträffen om tio år då alla är döva (av skrikarn, hehe)

(klicka på bilderna om ni vill se dom större)

/Hej från H

6 Juni I cant live with or without you

Tjena va! Min helg har varit mysig och rolig, vilket massa folk gjorde möjligt!;D
(för att vara Alftas största bloggerska avslöjar jag inte mycket, mohaha)


/Hej från H

Cast away

Kollar på Cast away, jedrans sorlig film..alla sover i soffan så jag sitter och komenterar allt i filmen för mig själv men får bara snark tillbaka, haha

Handlar om en plan som störtar och bara en man överlever och blir fast på en ö i flera år tills han bestämmer sig för att ro hem med sin boll som har blivit hans vän, om man ska sammanfatta det. Låter inte värst sorlig men de är så racarns synd om han. uscha..

/Hej från H

4 Juni Sommarkväll

I Onsdags var det min stora fina systers studentbal, såg många prinsar och prinsessor,haha! Det var en härlig sommarkväll fullt med mygg..

 



/Hej från H

2 Juni I´m on my way


Onsdag, kompledig,promenad, svett, styrka, sol, värme, bal


/Hej från H



1 Juni cool cool cool hunden gillar sol

Hur ofta ser man, påväg ut i solen, en hel orkester med kör i grannens trädgård sjunga för full hals? Wierd!

Ja resten av dagen har jag fotograferat massa med josefine och syster, vädret is amazing! För övrigt klev jag i Novas bajs..blää



/Hej från H


RSS 2.0