Klarblå himel, gassande sol och svalkande vatten

Vi kan räkna dagarna vi haft sanden mellan tårna, simmat som fisken i vattnet och kisat oss skrynkliga mot solen. Så sällsynta är dedär varma sommardagarna. Idag var en sådan dag, då regnet tagit efterlängtad semester, och nu jäklarns hoppas jag värmen är här för att stanna!

Om du säger de så


Brännbollsyran 2012

Jag virade in mig i bubbelplast, någon färgade topparna rosa och blå, någon satte i colaburkar i håre och nån såg ut som en buske. Vi var Lady Gagas army och ingen kunde besegra oss. Att vi fakiskt bara fick ihop 2 poäng och nästan aldrig kom iväg från första konan spelade liksom ingen roll för vi hade så jävla kul!
 

Semester från semestern

Efter tre veckors ogräsrensande, p3-lyssnande, maskinrumsmålande och pickande av galler så fick jag också semester. De firade jag med en migrän från helvetet och missade festligheterna jag så sett fram emot. Medan huset dunkade av musik och festglada människor låg jag begravd under täcket och hatade livet. Men jag ska inte vara bitter för vad väntar nu? Jo sovmornar (!), spontanitet, bad, stugmys, brännbollsyra, fest och vår efterlängtade utlandsresa då jag ska ta en så jävla efterlängtad semester från semestern!!!

RSS 2.0