29 Augusti Det börjar likna nått!

Ja då var den söndag. Men en rolig söndag ska det bli! Annierep i sex timmar i tennishallen. Så nu får vi alltså kliva upp på scenen och repa! ÄNTLIGEN!

Var där och kollade in igår. Där jobbas de för fullt. Kulisser, rekvisita och scen byggs. Maffigt!
K ö p  b i l j e t t e r  n u v a,  k o m m e r  b l i  g r y m t!

Vår egen Annie!

28 Augusti Lördag

Har haft fullt upp med allt kul på estet och annierep till nio varje kväll..men idag planerar jag att ta det lungt. Sovit igen mig lite sedan alla tidiga skolmornar, genom att kliva upp nu. Kanske ska umgås med någon frammåt kvällen och jag måste jobba under eftermiddan. 
Men nu ska jag mysa vidare:)


PS. Det är påväg mot höst nu. Luften är kall och mörkret letar sig fram redan vid niotiden..lite mysigt endå även om jag föredrar sommar med ljusa nätter!

25 Augusti i´m gonna get stronger now

Har nu avklarat en tredje dag i skolan!
Men medan nästan alla andra skolan verkat börja plugga tråkig matte har vi haft massdag på estetiska. Alla ettor, tvåor och treor har haft gemensam sång, dans och teater. Detta roliga ska fortsätta veckan ut. Men nästa vecka börjar nog allvaret..

När jag kom hem idag kände jag mig inte trött nog så jag tog med Josefine för att gymma på rehab.(:O) 
Vi kände oss som nå slags turister eller iaf otroliga nybörjare som gick runt och tittade på alla maskiner utan att förstå hur de fungerade och efter fem minuter på löparbandet var vi helt slut. Vi har upptäckt en oroligt skön ny strechställning också!


Tjena!

Sorgligt

Min vackra storasyster har nu flyttat till Örebro för att plugga i fem år. Jag saknar dig redan. Tomt utan den tredje systern och den femte i familjen som bara tjatar om att hon ser ut som en bjärv, eller va de är för djur, hela tiden. Kommer bli hemskt tyst i bilen utan den tredje stämman. Stackars mig som behöver dina råd och tips om allt. Som säger hur man ska göra. HUR SKA JAG KLARA MIG?



Jag tycker man ska rösta om sånt här innan nån får flytta...

24 Augusti ES10

Har haft två härliga första dagar på Estetiska!

Första dagen lärde man känna klassen och hade de trevligt, Sen hängde jag, hilda och sofia på melinda, theresia, Julia, Sam och Anton för audition till hollywood versionen av "män som hatar kvinnor" där vi stod i kö i tre och en halv timme! Men lätt värt de när den ruskigt snygga killen med massa tatueringar började filma en när man berätta om sig själv;)
Hilda och Sofia drog hem efter bara nån timme i kön och missa auditionen men före de hann vi allihopa synas med i svt! Fränt:D
Idag har hela estetiska rott kyrkbåt (min båt vann!:D) och lekt burken i skogen, haha:D

Bilder sedan i måndags

"lärakännavarandraprat" i gräset:)

Audition i kilafors

(Klicka på bilderna för förstoring)

Hej på dä

Sommartider

Jag vet att jag lovat er bilder sen festligheterna med mina fina brudar, men de skjuter jag nog upp ett tag till. Har haft så mycket kul för mig att jag inte har hunnit. Estetfesten igår var grym, hade det så roligt och sjöng och skratta hela kvällen och lärde känna massor av nya människor från estet. Den här sommaren har jag verkligen lärt känna väldans massa nya människor!  De gillar vi!:D

Nu ska jag gå och snyfta för att jag inte får cykla ner med josefinstumpan till skolan som man gjort jämt, haha :D

21 Augusti Haha

Vårat hus blev terroriserat(?) igår natt..av nå patetiska människor. De kasta äpplen på vårat altantak och när man kolla ut i morse va gräsmattan full med äpplen och vår studsmatta var vält/stående rakt upp:O jaha ja..

De är inte varje dag, haha

20 Augusti Tre dagar kvar!

Hänt mycket sedan sist jag skrev. B.la har jag äntligen träffat mina galna körbrudar två dar i rad vilket har resulterat i en drös med galna foton! Vilket kommer komma upp snart nog, ja lovar!:D
En massor av skador också..jag har verkligen otur sen krachen med moppen då backspegeln krossades(7 års olycka) Nackspärr, tappat rösten, ramlat i duschen två ggr, skärt mig på glassplitter, fått moppehjälm nerdunkandes i huvudet osv..Jisses.

Idag har jag tillbringat dagen i gävle med min mamma och mina systrar. Nu är jag 2000 kr fattigare typ. Aldrig i mitt liv kommit hem med så många egna kassar. Halleluja!
För att bevisa hur mycket det blev, tänkte jag lista upp de:
Svart kavaj
Foundationborste
Puder
Ansiktkräm
Sminkremover
Hårspännen
Blå Halsduk
Vit Halsduk
Strumpbyxor x2
stövletter
Mörkblå Höstjacka
Prickig klänning
Randiga linnen x3
Randig tröja
Grå munkjacka

Nu kommer Elin och Hilde!:D<3

17 Augusti Tisdag

Ska nog ignonera min förskylning och närapå krupphosta. Det är ju trots allt sista sommarlovsveckan.


Haré

En solig helg

Har haft fullrulle denna helg. Gäller att ta vara på sista helgen man verkligen kan göra vad man vill när man vill. Och ja,det tycker jag absolut jag gjort. Tyvärr har det resulterat i en rejäl heshet?!:O 

Bilder från stormässan



Toodels


12 Augusti

Idag har jag och min syster åkt till bollnäs igen, men idag för att hälsa på Juliah! Gjorde väl inget märkvärdigare än att flanera runt i solen och käka maxglass med hungriga fåglar! Haha

Blir nog till att kolla på skräckfilm med josefine ikväll:D

Oh här hettar det till..;)

Premiär 10 September




Musikalträningarna jag babblat
om är så enkelt som träningar till en musikal.
Musikalen heter Annie och en en av broadways största succéer som nu ska den spelas i lilla alfta. Som förövrigt blir alftas fjärde musikaluppsättning.

För att skryta har jag varit delaktig i dem alla på nått vis. Men hatar ni musikaler-kom endå..finns väl alltid nån ni känner igen i musikalen som skulle uppskatta att ni apploderade och var där eftersom nästan alla som är med kommer från Alfta, Edsbyn eller Bollnäs. Om inte annat så skulle JAG uppskatta om ni köpte er en biljett:)


Elin Lenartsson som ska spela självaste "Annie".

11 Augusti När tiden flyger förbi

Tre dagar tror jag hunnit passera sedan sist jag skrev. Jag har inte luggit på latsidan utan hunnit med massor av trevligheter!

Söndagen tillbringades med hemkomna Josefine! Gudars vad hon var saknad, kastade mig på henne i dörren!♥ Måndagen var en regnig dag men inte en tråkig sådan. Musikalträning med alla goa fjantar som Kräkan, KakaN, muschroom, Svoamp och allt va vi heter;) Sen övernattning hos Hilde med Elin blev det också!
Tisdagen badades det i spöregn och fikades det i storstan Bollnäs med Hilde. Och en och annan pizza bakades på kvällen;D
Onsdagen är vi på nu. Dansat, flamsat, garvat och sjungit på musikalträningen som börjar närma sig premiär! Ska iväg och fiska i tunneln snart. Sen-SKRÄCKFILM..

De blev visst fyra dagar..märkligt.


Hej svejs


Lyckad kväll!

Dansat aset av mig med underbara människor och skrikit mig hes till Björn trängandes med andra skrikande röster. Träffade flera coola typer och annat härligt folk ;)

Tack för en grym kväll!




/Hej från mej


Björn Rosenström!

Tagga inför kvällen/natten!

6 Augusti Fredagsmys

Varit något otydlig om vad jag hållt hus denna vecka så därför tänkte jag göra det klart för er nu.

Måndags
så var det musikalträning vilket avslutades med en moppekrasch som gjorde att jag fick flyga över styret och ha otur i sju år av den krossade backspegeln! Kvällen spenderades med en popcornskål och film med Hilda:D
Tisdags så gjorde jag inte något märkvärdigare än städa och åter städa. resulterade i mitt inlägg om rastlöshet under kvällskvisten.
Onsdags så blev det en tripp med syster till Edsbyn för att inhandla gamla, skruttiga kläder på erikshjälpen tills Musikalen Annie. Umgicks sedan med elin och kolla på film, baka och promenixa under eftermiddan/kvällen.
Torsdags träffa jag elin och amanda i solen och hade det skönt. På kvällen färgade jag håret, ljusbrunt skulle det bli men de blev mörkare med ljusa fläckar, jey..
Idag fredag har jag träffat Frida och haft det lungt och skönt i solen. Med fötterna i vattnet och jordgubbar i munnen. (eller jag hade inga jordgubbar i munnen, blä på jordgubbar)



/hårdrock huj


ojoj

Jag biter mig hårt i tungan när jag skriver detta för att inte skriva ett hemskt irriterat och argt inlägg. Eller skriver gör man ju inte med tungan. Vanligtvis inte. Men okej, hårt i fingrarna då. För arg och irriterad är jag. Jag vill svära, är det okej? Det är ju min blogg, mina ord, mina regler, eller? Okej jag tar risken.

FANFANFANFANFANJÄVLARIHELVETE!

så.. aa fast nä. Det känns inte ett dugg bättre.. 


5 Augusti

Nusa! Nu är "my life on track" igen. Det betyder att jag fått lite komunication från männskligheten sedan sist jag skrev. Hörs da huj!

Börjar bli allmänt..

...rastlös nu. Alla är bortresta eller sjuka. Jag har så otroligt långtråkigt. Varför går dagarna bara inte lite fortare förbi så jag får vännerna på plats igen?

Det har varit ett otroligt låångt sommarlov om man frågar mig. På ett jättebra vis. Kommer ihåg i början av sommaren då jag, elin och hilde pratade om vad de egentligen vad för dag och vi kom då underfund med att det bara hade gått en och en halv vecka av sommarlovet. Vi som trodde flera veckor gått. Vi hade ju gjort så mycket på så få veckor, kunde det stämma? Och i den andan har de fortsatt. Dagarna har fyllts med så otroligt mycket trevligheter, flams, galenskap och mys att man har verkligen hunnit smaka på vad sommaren har att erbjuda på alla vis. Så det känns som det här lovet har varit så ovanligt långt, när man hunnit så mycket på så kort tid.

När det gått en dag har man trott det gått två och när det gått en vecka har det kännts som åtta. Brukar ju vanligtvis gå fortare när man har roligt.

Men nu. Nu i slutändan går det så otroligt segt. Jag vet inte om det är det att jag fortfarande tror det gått fler dagar än vad det egentligen gått när jag vaknar. Eller att jag inte har koll om det har gått till ett veckoslut eller inte. Eller om jag bara längtar så vansinnigt mycket till hösten. Men segt går det.

Vad jag vill säga är väl bara "VAD HÄNDER NU DÅ?" Nu när jag gjort allt jag ville i sommar (ungefär). Dessa veckor som är kvar hur ska jag sysselsätta dom. Jag kan ju inte bara gå och vänta på att det ska bli kväll varje morgon. Om vädret tillät skulle jag nog just nu sitta i mormors stuga, fiska och bada. Men i ett mulet, regnigt och kallt alfta utan en skymt av en vän hemma, VAD GÖR MAN DÅ?

En bra känsla i det här är väl vetskapen att jag faktiskt har vänner. Jag har vänner att sakna och längta efter att träffa nu när de är borta. Den vetskapen gör mig väldigt glad. Jag har massor av underbara vänner som jag aldrig skulle vilja leva utan.

Okej Josefine, nu kan du komma hem från Grekland!

Svenska turister evakueras från skogsbrand på den grekiska ön samos!
 http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7561240.ab

RSS 2.0