Söndag

Käkat pizza i gräset med bra sällskap. Solen blev kvar länge, så ett kvällsdopp blev det också. Imorgon rullar bilen till Öret där vi spendera två dagar innan vi tar nästa stopp på leksand sommarland. Ingen sommar utan vattenrutchkanor, hehe.


Helgen

Det bjöds på bara finväder i stugan i torsdags och fredags. Låg i sjön mest hela dagarna. Då man inte tog en båttur eller fiskade upp lite aborrar då. Persmässan va hur bra som helst, och iikväll kör vi igen!


Smultronstället

Drar mig upp före tuppen för att spendera ytterligare två dagar i stugan!


På fem dagar

Badat i regn, i stekande sol, i åska, i solnedgången och i blåsväder. Matat feta fiskar och fått upp en och annan med metspö. Njutit av varma sommarpromenader längs getryggens fina uddar och kikat på en och annan vacker solnedgång. Lyssnat på historior från mormors barndom tills man somnat. Skrikit av panik och fått upp pulsen rejält då fladdermöss vällt ut ur stugväggen prick klockan tio varje kväll. Målat mig svettig när staketen skulle färdigmålas och suttit under äppelträden och pratat strunt medan en galen hund slingrar in sig i sitt eget koppel. Badat tills solen inte värmt kvällen längre med vänner det var föör länge sedan man sist spenderade sommarkvällen med.

Nu ska jag avrunda denna dag, som varit full av målning i hettan och svalkande bad på en mysig sandstrand, för att skrika lite på sägensafarin med de finaste vännerna, slaggar hos en saknad melinda sen, hur bra? Skitbra!

Fem dagar som samtidigt passerat alldeless för fort, har  fyllts med så mycket fint. Värt att minnas!

Fredag

Min syster kom hem från Danmark inatt med taxfreechocklad och en tvestjärt. Ja, de äckliga miniatyrkackerlackorna är tillbaka på nordanågatan. Jey. Ska fly huset och kika på brännbolssyran med en god vän nu på förmiddagen och imorgonbitti åker jag till stugan tills på måndag. Skönt!

en sån kväll

Tröstäter glass medan en film ska underhålla kvällen. Eller två.


Onsdag

Sjungit ihop trehundraspänn i sommarkvällen. Värt.

Bo bland molnen

Uppe med tuppen. Drar iväg ett gäng för att ha det toppen på Gröna Lund. Det var ett tag sen!

California, here we come

Nu är det officiellt, jag är kär i OC. Haft ett  försök till maraton av hela första säsongen med Hilda från igårkväll till idag. Jag som aldrig glott på denna serie förr, medger, att den va väl hur bra som helst! Liite beroende nu dock..fjärde serien jag blir beroende av..noot good.

Hela världen var min

Det var fredag. Det var feststämning. Det dansades till "den svenska björnstammen" och sjöngs med till disneys circle of life och tina turners the best. Det var skumtranan. Det var bästa kvällen på länge!

Även det enkla

Käkat god mat och snackat till solnedgång på en mysig balkong, vandrat runt på edsbyns tomma gator och dansat i pyjamas kl fyra på morgonen, med finaste vännerna. Vissa dagar lever man lite längre på. Det var i måndagskväll efter att jag svimmat i blomsteraffären, rakt in i glasskåpet. Idag därimot funkade min mobil igen, vännersäsongen sysselsatte en trött brud och veronica maggio samt eric amarillo levererade på skansen, så även denna dag är är värd ett halleluja!

Det rullar på..

..men jag har ju ingen mobil. Så ni vet.

Det räcker så

Målat så mycket denna vecka att jag stukat handleden på nå vänster, man är ju proffsig..annars då, jo livet fortsätter vara lika fint. Det är ju trots allt sommar!


Sommarkvällar

Målat hos Ryhed i det stekande solskenet varje dag denna vecka, får rödfärg överallt och när bikinin åker på blir den lagom färgdränkt den också..tur man kan ta ett svalkande dopp efteråt! Har haft en riktgt mysig vecka so far. I onsdags följde jag med  till Bingsjöstämman också, och har då aldrig haft det bättre. Musik överallt, glada människor, fina vänner, dans, gitarrspel och picknik. Riktig sommarkänsla när man satt där vid alla hälsingegårdar med kohagar, blomsterängar och spelmän som spelade överallt. Kvällsolen gassade och vi dansade logdans, dansade väl in i alla och visste inte alls hur takterna gick egentligen, men kul hade vi!

Nu har jag  fått bort så gott som all rödfärg sen dagens arbete och packar en engång picknikkorgen för att ha en trevlig kväll i Freluga. Idag är det Oskar Linnros som står för underhållningen!

Lust av skriva

För sommaren är full av möjligheter och förväntan.

Fint från veckan



Hittade några bilder från veckan. Eftersom värmen äntligen kom, solen gassade och vattnet och sandstranden lockade så är det de man sysselsatt sig med hela dagarna med fina vänner. Frammåt tio har värmen blivit behaglig och kvälldopp, picknik, filmmys och spelkvällar har passat perfekt. Har även börjat måla för fulla muggar hos ryheds, som ska bli mitt sommarjobb i sommar, finfint!

Nu avslutar jag helgen med en grillkväll i bollnäs med favoritbrudarna och lite Petter i freluga på söndag-låter kanon!

RSS 2.0