Reafynd

Några av de senaste bästa kapen jag gjort under sommaren!

Åhléns Paljetttunika förr:249:- nu:74 :-



JC Jeanskjol m nitar
förr:299:- nu:90:-


JC Tunika
förr: 249:- nu:75:-


Ready to make memories!

Äntligen tvingade jag mitt sjuka arsel till EXPERT och utnyttjade mitt presentkort till en efterlängtad kamera. Länge sedan jag ägde en kamera nu. Så ja tog i princip den första jag såg. Den är rätt liten och smal-Plusplusplus- då är den ju lätt och behändig att ta med sig på alla möjliga märkliga ställen!





31 Juli De vi vet men ingen vill veta av

Att se någon sakta tyna bort. Räknas ner. Lida och skrympla ihop i rynkor. Det gör så ont i mig. Sånt är livet. Jag vet. Men de är så sorgligt. Det gör mig ledsen. Jag hatar det.


Utmattning?

I onsdags var det verkligen hett ute. Då vart det massa bad och marknad.
Natten spenderades hos Hilde med elin och syster. Hade picknik klockan 2 på natten med vitlöksbröd och te och sen våfflor till frukost!

Vi sov dåligt och lite som ni nog kan förstå då vi var vakna rätt länge och delade en soffa att sova i på 4 pers nu lurar en rejäl förskylning med halsont, nysningar och öm och varm kropp-kallas de utmattning?




/Hej från H


27 Juli Tisdag



Lite smått och gott från h&m höstmode..beställt och skickat..nästan så man längtar till hösten så man får använda allt!:D

Nu ska jag möta Hilde och Elin för ett kvälldopp i solen, som kom fram under eftermiddagen. Den stekte på bra när vi spela kubb med ku tidigare idag..Lorena fick leka parasoll och Kims keps kom bra till pass..men nu..bada!

Kanske är dags nu?

Tycker de är dags att visa lite bilder sen den där 6 dagars road-tripen till västkusten med min familj för några soliga veckor sen :)









Skövde, Skara, Lysekil, Mariestad och Örebro var resemålen..


Fade away

Vad jag vet har jag aldrig svimmat förut, men igår va de precis de jag gjorde.
En rejäl bula, huvudvärk och en blåslagen armbåge blev resultatet idag..fan

Snurrig och yr när jag reser mig för hastigt brukar jag bli, så yr att jag måste sätta mig och hålla mig i nått i några sekunder sen är det över.
Och igår när jag reste mig snurrade de sådär som de brukar. Bara att den här ggn kommer jag inte ihåg nått mer från de tills att jag låg raklång på rygg med sofias skrattande ansikte över mig.
Jag måste bara svartnat för ögonen och fallit rakt bakåt med en rejäl duns, så ont som huvudet gör.(sofia trodde en bokhylla ramlade i golvet..tack!)
De läskiga är att då när ja vakna av sofia så kunde jag ju inte, hur mycket jag än försökte minnas, förstå varför jag låg där..har aldrig varit med om att svimma.

När jag tänker på de nu, håller jag ju på att dö av skratt, precis som sofia gjorde då. Jag bara ser mig framför mig hur de borde sett ut när ja bara föll raklång bakåt och dunsade ner på golvet.
Borde ju sett sjukt ut om man inte visste att ja svimma som ingen gjorde. haha



25 Juli Waka waka

Persmässan i helgen har varit grym..dansat hela nätterna, haft de så grymt roligt emellanåt!
Vilken av dagarna som va bäst är svårt att säga för de vägde ut varanndra, men en sak är säker och de är att jag gärna haft en tredje, fjärde, femte, sjätte, sjunde dag av denna helg..ta inte slut än.

Bilder sen fredags (blev inga kort i lördags..)








Persmässan

Tagga inför kvällen/natten!!!

Fredag den trettonde?

Fredag den trettonde brukar ju vara en "otursdag", Var de verkligen inte fredag den trettonde igår?

För otur hade då Jag Hilde och syster igår. Först var vi påväg till hemköp för att fetta oss lite(i vita kläder) så kmr två idioter och kör förbi med moppe och slänger tomatsås på oss! (Sofia va den enda somn skadades dock,haha) Så rödkletig åkte vi hem så sofia fick byta kläder. Sen väl framme på hemköp fattades pengar och när vi kom ut hade en gubbe backat över våra cyklar
Som om de inte räckte hände en liten insident under natten hos Hilde med. Kan ge er en ledtråd: Mobil och Toalett. Usch.

Nu kanske vi klarar oss från otur fredag den trettonde va?

Undrar vad som var värst: Tomatsåsen eller tappad mobil i toaletten?

/Hej från H


19 Juli Måndag känns som fredag

Snart ska jag träffa Elin och Hilde!♥Tills dess ska jag lyssna på "Fredrik snortare och Cecilia synd" sköön låt va!
För övrigt har jag varit på ett stormigt esa och försökt bada idag..vilka vågor!
                                                                                                                     

/Hej från H

Getis med josefina

Sandkrig ,skratt, näcka, brumma båt, fiskat miljoner fiskar, galenskap i en åskandenatt. Tack för helgen:D<3
 




/HEJ från H

16 Juli So far away

Hemma från sex dagar av
västkust, bad, sol, vattenland, båt, bil, mat, glass, eftrerätt, maneter, krabbor, röda klippor, sand, bryggor, segelbåtar, utsikt, solnedgång, resturang, stugor, husvagn, storm,blixtrar, åska, galenheter och en massa bilstopp för att sträcka på aset lite.

Efter sex dagar av en roadtrip med hela familjen vill jag vara ifrån dem ett tag, hehe. Åker till getryggen som är mitt lilla smultronställe och med mig kommer fina JosefinaSynd bara att 12 feta fiskar, fladdermöss och massa ormar inkräktat min idyll!

/Hej från H

9 Juli Fredag

Ja ni, igår blev ju en lyckad Torsdag med massa festligheter! 
Först kom ju Hilda över och firade intagningen, sen på eftermiddagen tog jag farväl(haha) av Hilde och Elin eftersom jag kommer vara borta nästan hela nästa vecka. Under kvällen kom då superbrudarna och gav mig massor av skratt och galenskap, alltid så kul med er!:D<3
Har massa bilder men alla är inte visningsbara presic, hehe, bilder kommer nog slinka in lite här och var i inlägg så småningom. Börjar med denna superläckra bild(A) Tack alla för gårdagen!:D<3


Ja jag ska ju somsagt bort med min familj från imorgon lördag tills torsdag kväll nästa vecka! Ska bl.a till Skövde, Skarasommarland,Lysekil, Örebro osv.
Packat klart min rosa resväska nu och vill egentligen åka till Amsterdam med körbrudarna igen istället, men de ska vi ju ta igen nån annan sommar, förhoppningsvis(a)

/Hej från H

8 Juli I´m walking on sunshine

Nu snart kommer Hilda för lite glassfirande för att vi alla tre kom in på Estet!!!:D

Ikväll kommer också bästaste brudarna över för grillpartaj!:D<3

Ha en toppendag alla, för de ska jag ha!:D


I onsdags

Ja, igår onsdag var ja ju då i Furuvik med bästaste faddergänget!:D Valde en toppen dag med sol och värme och lite folk, så köerna var inte så extrema som på "schools out precis" haha. Blev även lite bad i de lilla "äventyrsbadet" där. Och gissa vad jag vann?
En stor plopp på chockladhjulet, lycka!(A) hehe

Kom hem vid halv åtta så kvällen tillbringades med Elin, Kickan, syster och Hilde. Blev bad och prat och mys framför en film. Tack alla!:D<3


/Hej från H

6 Juli Tisdag

Hemkommen från en mysig övernattning hos Kickii igår!:D<3
Igår kväll: Först fixade vi upp tältet med massa täcken och kuddar och tog dit massa filmer och gotta som vi skulle överleva natten på. Blev ett kvällsbad vid kickis badställe innan vi begav oss till tältet också;)
Efter att ha luggit på helspänn och vräkt i oss godis framför thrillern "the stephfather" märkte vi att de kryllade av äckliga tvestjärtar på tältet
!!!Usch..
Småkryp och vi går inte ihop så klockan tre på natten ringde vi in till kickis pappa de vasom fick rädda oss, haha. Men vi vela inte riktigt sova då så vi cykla på en liten nattpromenad, vi tänkte ta ett näckdopp för vattnet ånga för de va så varmt, men vi satt på bryggorna och lyssna på musik med fötterna i vattnet ist, sommarnätter som bäst!

Idag: Vaknat vid lunch. Dödat tvestjärtar. Badat. Solat.

Kanske blir att hitta på nått me någon ikv eller en hemmakväll för att ta igen sömn sen inatt..ska ju endå till furuvik me faddrarna imorron!:)<3


/Hej från H

Måndag Sol i ögonen

Har legat vid forsen med Kickan hela förmiddan med musik på högsta volym och haft de mysigt i solen. Bada lite och käka totillabröd och glass innan vi drog hem till kicki och fundera ut lite filmer vi vill få hem till ikväll-Tältning står nämnligen på shemat i natt!;)
Sen blev de så varmt att vi sprang neranför kicki och bada vilt där vid deras badställe, väldigt mysigt.

Nu har jag packat om lite för ikväll/inatt så drar snart till kicki igen!:D<3


/Hej från H


5 Juli Äntligen!

 Jag har haft en fullspäckad, solig, varm, skrattig, lycklig, sorglig, blöt, svalkande, mysig, svettig, dansig, sjungig vecka lite här och där.

Men vet ni nyheten jag letade hit in för att berätta?


Är så där ivrigt glad och kan egentligen inte sitta still för jag har kommit in på Estetiska idag! Fatta, allt slit och kämpande och nu äntligen är brevet här! Intagen!!!:D Jey!

/Hej från H

RSS 2.0