30/11 Dear santa. All I want for Christmas...

Idag har en trött tisdag rullat på. Jag var så trött på gympan(som vi har direkt på morgonen!) att jag nog somnade till lite mitt i armhävningen på styrkan. Tur Jullan väckte mig med sitt kinespratande på pingisen sen hehe

J a, n o g  b ö r j a r  d e t  l u t a  å t  e t t  v ä l b e h ö v l i g t  j u l l o v  f ö r  g u u d  s å  mycket   
 jo b b  o c h  i n l ä m n i n g a r  d e t  ä r  n u.
 
Efter skolan tog jag och några till tösar en runda på stan innan vi åkte hem. Skulle försöka skramla ihop de sista julklapparna, men jag köpte ett par urmysiga vantar till mig istället. Det var så mysigt med den vita snön och belysningarna i träden och mellan gatorna så jag kände lite julstämning för första gången denna vinter faktiskt. Fast jag vill inte fira jul i år. Det känns som vi bara gör det för att vi måste. Finns ju inget mysigt med det längre..kanske ändras mina tankebubblor snart. Hoppas. För jul brukar, för mig, vara det bästa med vintern!

Innan vi åkte hem käka vi på max och guu så gott de var! Unnade mig t.om en blizzerglass i detta iskalla väder. Vi fick massor av skrattanfall och höll på att kvävas av skratt och mättnad, ingen bra komination. Vi kom på att det var vårt lilla "annie-gäng" som satt där å käka. Så vi pratade lite minnen och kom på att just sådär galna vi borde sett ut på max idag var vi alltid på bussen till repetionerna. Stackars bussmänniskor. Jävla esteter!

(långt inlägg, cred till dig som läste hela!)

puss



29/11 Kalla händer, varmt hjärta

Måndag, trötta, kalla måndag som på något sätt blev bra endå. Såklart med så goa klasskamrater! Men kylan tog inget i världen bort och det var dags att plocka fram dunjackan. Okej då tog faktiskt något bort kylan. 20 jäkla minus grader, fattar ni! Hua.

Har fått flera skolarbeten tillbaka idag som gjorde mig lite lättad också och så har vi gjort klart dansen till julavslutningen. Prima..men allt är ju aldrig helt okej med mig nu för tiden. Men nått tag blir det nog bra på nått vis. Förändringar är bara så jobbiga att hantera och finna sig i, men det blir ju en vana av det tillslut också.



Fredrik får ju en alltid att le iallafall, sötfisen!


28/11 Vi tänder ett ljus i advent

Måste bara berätta att igårkväll såg jag och min kära vän Josefine en apknasig film. Eller först kollade vi på en deprimerande film, nämligen "tomten är far till alla barnen" men sedan sappa vi runt och fastnade vid ett program på svt om kinesiska kvinnor som mördade män vilket var helt stört. Det var allt om lördagkvällen jag hade att säga.

Idag har jag jobbat i snövädret sedan åkte Hilda, jag och sofia till Bollnäs för att kika på våra duktiga vänner som hade julshow på julskyltningen. Kallt för både oss som kollade och för dem som dansade men om man diggade med höll man sig lite varm, hehe

Har dansat i två timmar som vanligt ikväll och känner mig mycket vigare, mitt mål är att gå ner i spagat efter jul och jag börjar närma mig!

Ja nu är det advent också.Punkt.


                                                                                              
                                                                                               Inget är som förut men allt är som vanligt.


27/11 Puss fan!

Idag har det varit en seg morgon men samtidigt en ambitiös morgon. Låg med frukostskålen i knät samtidigt som jag knaprade ihop ett a4:a om jazzdans till danshistorian. På eftermiddagen pulsade jag, sofia och mamsen till mormor för vårt traditionella pepparkaksbak. Linnea fattades dock men jag gjorde en pepparkaksgris åt henne, snäll som jag är! Jag kan bara säga att efter ungefär sexton års erfarenhet av pepparkaksbakande är jag nog en fulländad bagare nu, vilka underverk!


foton: sofia
den alldeless förträffligt vackra gimp-ningen: jag själv

Puss fan, som maja så sött sa


26/11 Luktar fårull

Efter en kall dag med många minusgrader och röda kinder ligger jag här i soffan som en degklump. Jag är alltid så totalt utpumpad på ork på fredagar, vilket måste betyda att de är ett jekla ös på estet. Ett roligt ös för man längtar ju tills nästa vecka endå.

Idag avslutades sista lektionen för veckan med avslappning så det kan vara därför jag är så ovanligt jättetrött.... Jag ska också sända en liten tanke till Hildii som missade bussen hem med oss och hoppas du tog dej hem säkert och inte frös ihjäl! pusspuss

Blir nog att ligga kvar här hela kvällen med ett avbrott för mat.  Ska inte röra en fena och kika lite på idol och sen lägga mig bums..jag vill verkligen skriva gosnatt nu, kl 18.14..

Precis vad jag behöver

Igår, onsdag, hade vi studiedag, men jag satt 07.07 på bussen till skolan iallafall. Men jag var inte ensam om att komma till skolan utan hela min fina ES-klass var ju där. Julspexrep. blev det och det blir kanoners!

Vid tolv bar mina fina vänner och jag iväg till gävle för julklappsshopping. Vi har förmågan att få varann att må bra och jag hade sådan tur att få träffa er. Puss som vi säger♥

23/11 Du kommer med solken till mig

Det här var en dag som överraskade mig på många olika sätt.
Det började bra med vinst på idrotten(vinnarskalle som jag kan bli) sedan fick vi se Karamellteaterns teaterförestälning "söker bonde fru?" (typ som glada hudikteatern). De är så sköna och man bara log hela tiden och skratta och grät om vartannat. En sådan föreställning ska man se varje förmiddag för en bra start på dagen!

Sedan hade vi inställda lektioner och hade luciakörträning istället. När vi drog iväg på matten var jag skitnervös för resultatet av provet vi hade i måndags, men det gick superbra! Bättre än nånsin!(a)


IMG_5130.JPGIMG_5082.JPG

(Hittade lite galna bilder ifrån förr på Ku. Ska äntligen dit ikväll, länge sen nu!)

21/11 En bit på väg

Sov länge imorse, vilket verkligen behövdes. Var alldeles snurrig igårkväll.

Tog tag i dagen med att dela ut reklam i snövädret. Fy vilket pissjobb det är att dra den där postkärran i alla snödrivor. Tar ju dubbelt så lång tid att dela på vintern. Blev lite övningskörning med pappsen under eftermiddagen också. Det var längesen nu, men ja ägde ju som vanligt och fick t.om ta mig ut på "storvägarna". Åkte till Runemo, fortsatte med norrsjön runt till Långhed. Frääänt! Men jag kan erkänna att jag blev något nervös och fick några motorstopp då jag fick bilar efter mig i korsningarna, hehe.

Ikväll dansades det på viksjöforsbaletten och hitills har vi fått ihop två helt galna danser! 
Kom den 14 December på julavslutning och kolla på oss nu va!

(bild sedan lägret i uppsala förra helgen)

20/11 Den som fann dem han vann dem

Fredagen var minst lika mysig som de flesta fredagsmysiga fredagar! Sju fina flickor hos hilda där det var ff. Pizza bakades, ben and jerrys molades och idol tittades. Puss på er♥

Har nog gått i pyjamas hela dagen och inte gjort mycket vettigt. Skulle gjort matte men hade ingen ork sen gårdagen, suck. Fått hem ett provexemplar av annie nu också, lite misssnöjd faktiskt.


18/11 Vi gör det samma som förut

Denna Torsdag har varit den mysigaste på länge. Det har inte varit så speciellt men endå på något vis. Det var så lugnt och tomt i skolan och dagen börjades med en sånglektion av Hildas och min duett sen kollade vi på sista föreställningen av Hairspray med klassen och hejja på som bara den så alla torsbergselever fick spunk på oss. Sen fick somsagt veta rollerna till sagan idag! Jag är nöjd, känns som att vad man än fått skulle blivit så jekla kul att göra!

Nu har jag också ätit vinterns första pepparkaka..med falukorv på. Döm mig inte förns du testat. Jag lovar ni kommer överraskas hur gott det är!


17/11 I´m not that girl

Har haft rätt lugna skoldagar denna vecka. Sett mycket musikal och skrattat åt åtskilliga galenskaper mina kära tanter lyckats hitta på. Har sett musikalen Hairspray av es09 två gånger redan och en tredje blir det i morgon, fränt! 

                                The grej of the day imorgon är att rollerna till sagan utdelas så vi får dra igång på riktigt!


15/11 John mayer♥

Kom hem rätt sent, från körlägret i Uppsala, igårkväll. Är fortfarande trött men har haft en riktigt trevlig helg där uppe (eller nere?).
Fränt att sjunga med över 200 pers i domkyrkan (som är som tre kyrkor på bredden och höjden!) Acostic som tusan. Träffade lite nya polers där som vi sjöng med tills småtimmarna i kapellet bredvid vårt sovställe också, mysiiigt. Jag och Josefine hade siktat in på att skaffa lite nya facebookvänner(nördigt) men vi glömde fråga va de hette...slut i huvet..ja. Förövrigt sitter körlåtarna som klister i min hjärna och vill inte lossna, så ja går runt och sjunger dem konstant. Punkt.

(kanske kommer bilder senare)


12/11 I made it

Har haft en fin fredag med alla på hemmaplan, även Maria Det gillas:D

Hade en sånglektion tillsammans med alla pir-sångare idag, vilket blev ungefär åtta stycken, och vet ni, jag kissa varken på mig eller dog av nervositet, det gick bra! Sedan har vi haft eso där vi gjorde renhorn av ull, väldigt irriterande var det, jag som inte äger ett tålamot. Klassdans var sedan på schemat. NU HAR VI BÖRJAT MED  DANSEN TILL SAGAN!

Packat inför körlägret i Uppsala som ska vara under helgen och nu bär det av för fredagsmys hos Hilda!♥

Underbara tokhilda♥

Idag har jag bara mått bra! Skrattat och lett med hela ansiktet varje sekund för Hilda kan det där med att få en att må bra!♥

11/11 Vackra vinterland

Alla mina estetiska änmen är inställda idag, så ingen skola alls. Torsdagar som är det mysigaste dagarna på veckan!
Spenderar dagen hos goa Hilda med film, te, promenad och sång.

ps. Vi kan och klarar det här Hilda!

10/11 "Oh oh oh, you can´t stop to day(noo)..."


Snart har ES09 musikalredovisning! Jag längtar efter att få se deras version av HAIRSPRAY!

Hade en mycket trevlig kväll hos hilda denna onsdag. Blev lite träning på vår duett och glädjehopp och flams som tokar när vi lyssnade på hairsprays, troligvis, bästa låt. You can´t stop the beet. Vi blir som galna!

 


9/11 Första snön

Kylig och blåsig dag idag och nu ikväll bjöds det på ett litet snötäcke. I stockholm och örebro blev det snökaos då, här i hälsingeskogarna blev det ett rungande: äntligen! på facebook. Lite kul sådär.

Missade bussen  hem ifrån skolan idag vilket gjorde att jag fick vänta en kall timme på nästa buss hem. Känns konstigt att det är lika mörkt ute när jag åker hem som när jag åker hemifrån på morgonen. A ja nog pratat om vädret. Men har inte mycket mer att skriva för tillfället.


8/11 Måndag igen

Efter ett otroligt händelserikt höstlov har nu en dyster vardag börjat igen. Eller dyster, dagarna fortsätter ju sitt flumiga spår med mina tokiga gummor endå!

Både igårkväll och ikväll har jag dansat i några timmar. Efter alla snurrar är mina fötter alldeles fulla av blåsor och sår. Ajaj. Sitter i ett skönt fotbad nu och kollar på top model för ovanligehetrnas skull.

eftersom ja kikar på top model måste ja ju leta fram tidernas bästa foto)


5/11 Fredagsmys

Ena mysiga kvällen efter den andra, fredagsmys hela veckan nästan! Tur man har så goda brudar att dela alla dessa "fredagar" med.

Hos Kristin igår blev det Ben and Jerrys och varma mackor framför massor av härliga musikalfilmer som footlose, grease, fame och hairspray. Ikväll kommer två budar som ska ha det riktigt fredagsmysigt med bastning och Idol tillsammmans med migl! Lov är bra härligt!♥

Ps. har äntligen gjort slag i saken om en svart kappa med "midja"! Jackor får man aldrig för många av, plus vill inte gå och vara missnöjd hela vintern. Pengar är till att spenderas!


4/11 Every day is a new day

Det är skönt att man har en drös vänner med ett glatt humör och som alltid är redo för mysiga kvällar så man slipper sitta ensam och drunkna i tankar.

Har sovit hemma en dag detta lov, det får räcka, nu ska jag iväg på nya mysigheter med mina underbara vänner!♥


3/11 Dripp, Dropp

Blev en bra dansuppvisning igårkväll i de regniga, kyliga vädret men ljusen slocknade av vinden på engång vilket förstörde hela tanken med ljusdansen, haha
Åkte sedan frusen och blöt till Kristin och värmde upp mig genom att bada bastu med henne och Josefine. Ja ni läste rätt, badade gjorde vi också, det därimot var kallt som satan! Blev skräckfilm och masssa gotta tills vi stupa i säng vid tre-fyra sedan. Alltid lika mysigt hos kicki!♥

Inte rört arslet ur soffan allt för mycket idag utan slöat i detta regnväder,med ett undantag för en "två stegs promenad" till grannen Josefine. Nu blir det pizza och greys anathomy!

2/11 Ljus i mörkret

Ett skönt välbehövligt höstlov har börjat! Att det redan är tisdag känns lite sorgligt, vill sakta ner tiden lite så man hinner njuta riktigt av lovet.

Sitter här och lyssnar på musik och tänker på vad jag gjort hitills:

Fredagen och Lördagen spenderade jag med trevligt folk och hade det mysigt. Blev en äta ute-kväll och en film-kväll.
Måndagen strosade jag runt på gävles gator med Julia, Hilda och Hanna. Kvällen avslutades med god mat + efterrätt hos sötfisen Melinda!
Idag har jag, efter en tidig buss hem från Melinda, klipp mig. Blev lugg som jag tänkt och är riktigt nöjd. Får se hur länge jag orkar pyssla med lugg nudå. Brukar bli jobbigt efter ett tag, haha. Ska ha dansuppvisning ikväll, ljusmanifestation. Sedan ska jag svira om för att basta och bada hos Kicki med glatt folk.

Hitills har det inte blivit så mycket vila och sömn, men rejält med skratt och mysigt umgänge och det mår man inte dåligt av!


puss


RSS 2.0