28/10 Många tankar små

För mycket att tänka på just nu så jag återvänder när jag har något roligt att skriva och förhoppningsvis är glad igen! Puss


27/10 Grå, dyster onsdag

Vilken tur jag har som har vänner som, fastän mitt griniga humör, står ut med mig. Ni gör mina dagar så mycket bättre!♥


26/10 Hjärnsläpp!

Igår blev de ytterligare en timme dansträning på viksjöforsbaletten och lite övningkörning, de känns bra!

Planerade att plugga skiten ur mig efter skolan idag, Historia och Svenska. Men tre söta stämmor övertalade mig att här skulle de inte pluggas utan umgås. Sagt och gjort hängde  julia, hanna och hilda med mig hem. Blev massa mat och prat, som vi gillar! ♥
Satte mig för att skriva klart Svenskan nu iallafall, fastnat på sista frågan-hjärnsläpp, helt tomt med ideér. Blir Desperate Houswives så kanske de släpper, låter bra!


24/10 Söndag

Planerade att sova länge imorse, men så blev de visst inte då jag klockan tio körde runt runt på en parkering med pappa. Övningköra är kul när det går bra. Vi har en såndär mysig rattmuff på ratten med!Tööfft!

Denna söndag har inte varit speciellare än att farmor och farfar kom och fika lite och sen två timmars svettig och avancerad dansträning på viksjöforsbaletten!

Nu ska jag göra kväller med en varm dusch och tidig sömn!


Hilda den milda

Söta Hildigard kom över och hade långtråkigt tillsammans med mig denna lördagkväll, sånt vänner är till för. Vi drack te och kollade på filmen Juno. Perfekt! Nu blir det godnatt.

23/10 Circle of life

Sitter här och dunkar kungmusik och vill inte att det ska vara mörk kväll än. Vaknade och tog tag i dagen alldeless nyligen ju..Äsch sånt som man får ta efter en kväll med ben&jerry, disneynostalgi och dem allra bästa huller om buller i min källare!♥


Såg bl.a Lejonkungen för första gången igår i vårt disneymaraton. Så himla fin film. De här klippet ger mig lika mycket gåshud också!

20/10 Gator som snön har kysst

Snö ute idag när man vaknade efter en liten sovmorgon, tidigt för snö i oktober tycker jag, men lite mysigt att ta på sig uggsen endå!
Skolan är som vanligt, helt okej när man får umgås med alla underbara vänner och alltid göra det bästa av varje dag!♥

Så glad att det är estetiska jag går och inte samhälle, fyfan att fortfarande ha plugg torsdag, fredag säger jag bara!


18/10 Kloka ord finns i musik

Hold you´re dream. Dont ever let it go. Be  you´re self. And let the world take notice. You´ll find strenght when people bring you down. They will see. If you will only believe.
Fame cast-Hold you´re dream


Gör som theresia när man har tråkigt

VEM

vem är i rummet med dej ? - ingen alls
vem fick du senast sms av ? - Josefine
vem tänker du på nu ? - Melinda, haha
vem pratade du senast i telefon med ? - farmor
vems hus var du senast i ? - skolans
vem önskar du var med dej nu ? - Hilda!
vem är din favoritsläkting ? - mina småkussar är rätt roliga alltså

VAR

var går du i skolan ? - Heden
var är din telefon ? - jackfickan
var är din mamma ? - badrummet
var sover du ? - minsta rummet i hela huset
var handlar du mest ? - hemköp
var fick du tag i tröjan du har på dej ? - H&M
vart åkte du senast bil ? - acabparkering, haha 
var i ditt rum är du ? - soffan

VAD

vad åt du senast ? - mat
vad drack du senast ? - mjölk
vad är det för färg på dina byxor ? - mörkblå jeans 
vad är den närmaste saken som är blå ? - filt
vad gillar du mest med skolan ? - vännerna, sången, teatern och dansen!
vad har du på fötterna ? - strumpor
vad är din favorit färg? - puderrosa, lila och blå
vilken film såg du senast ? - rallybrudar
vad hör du just nu ? - "When I tell the world you´re mine"

HAR DU NÅGONSIN

sovit i en annan säng ? - ja
hånglat på en bio ? - nej
tyckt att din kusin är het ? - ne
kört över hastighetsgränsen ? - ja med moppen då, haha
målat om ditt rum ? - japp
dansat framför en spegel ? - jadå
fått hicka ? - ja
stulit pengar från en kompis ? - absolut inte!
hoppat in i en bil med folk du just träffat? -ja
varit i slagsmål ? - catfights med sofia kanske, haha
smugit ur ditt hus ? - ja
haft känslor för någon som inte känt detsamma? - ja
hånglat med en främling ? - näj
älskar eller saknar någon nu ? - båda

Slänger in en bild på mina galna vänner!


17/10 Jag vill lätta från marken och flyga som en löv i vinden


Har haft en fin söndagsförmiddag men körsång och fina vänner. Övningskörde lite för andra gången idag med, fin fint! Något annat fint är att Linnea blev 19 år idag! Grattis älskade syster♥

Det tråkiga med denna söndagkväll är att Linnea åkte hem, som kommit hem över helgen.
En till tråkig sak är att jag känt mig hur värdelös som helst efter dansen i eftermiddag. Det gick skitdåligt, kunde inte ens göra en padeboré utan att fälla krokben på mig själv. Klumpiga, värdelösa, klant Hanna!

Kan inte tröstäta heller för jag har ont i magen...En sån fin söndag slutar nu med att kännas skit. Får tänka tillbakla på min fina fredag och lördag så blir jag nog glad igen!

16/10 Pretty woman walking down the street

Fredagsmysig fredag igår med fina vänner. Mys, pizza, prat och skratt till en fars!

Lördagen har intre varit så pjåkig heller, haft kalas för Linnea och Pappa och ätit tårta!
Vid fyra åkte jag vidare till byn för att gå på bio och se "I rymden finns inga känslor" med Hilda, Julia, Hanna och syster. Skön killle-Jullans´man to be`-skön film-värd att se hörrni!

Efter en kall promenad till bussen sitter jag nu här för lite mys i tv-soffan framför filmen "Pretty Woman" och ska nog gå och ta en bit tårta!


14/10 Torsdag You´ve got a friend



Idag fick vi reda på vilken saga vi ska spela under våren och så kom Hildiigard hem ifrån Italien! Kvällen avslutades med körsång och en kall promenad hemmåt..Hösten är en mysig årstid. (Om man håller sig varm)

Foto: sofia

Oktoberdag

Har haft en urmysig höstdag denna lilllördag som vi så fint kallar det!

Med kör och dans följt av dansföeställningen "Maktpunkt" nu på kvällen med trevliga tösar!
Bara för att denna dagen blev bättre än tisdagen som jag hoppades på så är jag superglad och har busat hela dagen med mina älskade klasskamrater!♥



More photos? Yee, to be continued..

11 Oktober Klättrar upp men faller ner igen

Jo men om jag skulle försöka glömma dagens alla motgångar och sparkar i magen och tänka " det är en dag i morgon också" istället?

 För jag har övningskört för första gången ikväll med min far och fått  G+ (en poäng ifrån vg) på matteprovet och träffat massa trevliga vänner om man säger så da..galant!

Söndag Full rulle!

Nusa! Nu får jag andas ut. Har haft fullt upp idag också, så ingen lugn och tråkig söndag här inte!

Klockan nio vakanade jag, Melinda, Frida och Sofia huller om buller i sofias rum och morgonen började med att vi fick jaga bussen så att melinda skulle komma hem. Klockan 11 blev det lite körsång på gudstjänst med körbrudarna. Efter det tog jag chansen att gå på äldre KU och träffa några goa prickar. Sen när klockan slog tre var det bara att åka hem och svira om till träningskläder för att äntligen kunna gå på dansen igen som inte gick under den hektiska "Annie"perioden. Men sen klockan fem har jag varit hemma och fikat med farmor och farfar och nu ska jag kolla på en film*pust*

Så denna söndag har då uttnyttjats till fullo!

Bild sen Lördagens dansuppvisning.

Utan grönsaker

Då har man uträttat både danstittandet och barnkalaset!
Fina töntar var det som dansade och jag fick mej allt ett gott skratt, sött! Sedan lekte jag med vildar på femårskalas. Jag var pirat och de andra småungarna var vilda sjörövare med svärd (fast är det inte samma sak?) är iaf helt slut, men inte tillräckligt slut för att inte orka med en myskväll med två fina tjejer..hm nu ska jag nog börja förbereda mat som jag tänkte överraska dem med!


 
Fina bilder på fina och duktiga vänner tagna av Sofia

Btw-På kalaset berättade lilla Lina stolt att hon lärt sig en mening på engelska, vilket jag då trodde skulle vara typ en mening som "my name is.." eller nått, men nejdå det var "Without weggietables" vilket betyder "utan grönsaker". Skön unge! Haha


9 Oktober Lördag

Har jobbat som vanligt nu på morgonen. Men klädde mig för kallt så jag frös ihjäl! Så nu är jag död. Nä men jag drack en kopp te så nu lever jag igen. Ska klä mig varmt och fint för 5-årskalas för Oscar nu. Men innan jag åker på kalas åker jag en sväng till Bollnäs för att se på några trevliga brudar som ska dansa! Ska bli kul.

I kväll väntas pyjamaspartyy! 


Du förstår aldrig

Onsdag Kick my ass someone?

Matteprovet idag kändes som det gick bra, vilket det då inte gjorde eftersom det känns så bra..men kanske är dagens prov ett undantag, ni vet, plötsligt händer det?

Aja, jag har det otroligt långtråkigt nu när äntligen ingen läxa behövs göras och jag inte orkar röra arslet åt nått håll. Ska nog ha en ´pyssla om mig kväll´ ikväll som jag aldrig annars fullföljer. Lata hanna! Ni vet en kväll med en varm dusch(skulle haft ett badkar nu)och fotbad!Fast jag börjar den med en promenad som jag inte orkar gå ut på, men måste börja i nån ände..Gå nu Hanna!


Ja jag ska..

Skola bandola

Jihaa, inlämnad och klar, svenskarbeten? Check!

Har endast två och en halv timma kvar av denna skoldag, jobbigast blir historian, bara av att höra "historalektion" blir mina ögonlock tunga som bly..men på något vis ska vi ta oss egenom det!

Nu ska jag krama på Hilda, hon lämnar Sverige imorgon!

EDIT: Det visade sig att historialektionen inte gav mig blytunga ögonlock! Vi fick en soft lektion då flera stycken var borta, frågade läraren massa personliga frågor. Nu vet jag massa smaskigheter om honom. Han tyckte btw att hilda såg ut som en som spelade cello! ASGARV!


Bom,bom,bom,bom,bom,bom,bom oo vad det låter bra!

Ska göra en massa, eller rättaresagt vill görra en massa. Kan inte sätta fingret på vad men det känns som veckorna bara går åt plugg. Jag pluggade iochförsig klart allt förra veckna för att vara fri denna vecka, men det kommer bara mer och mer. Nu har jag bara matte kvar för vi har ett matteprov på onsdag, måste få G!

Jag är virrig och flummig i skolan och glömmer allt hit och dit så nu ska jag lyssna på wicked, det är bra för min slajmiga hjärna..

Så här känns min hjärnkapacitet, huller om buller..


Så ska en lördag se ut!


2 Oktober Ja då ses vi Lördag!

Små saker i ens vardag som påminner om då.


Nu är det helg, en helg utan Annie. Ska ha en riktig myskväll för att förgylla den med lite skratt.

Vill tillbaka

Förra hösten drog vi körbrudar iväg till fjällen och fjällvandra, besteg berg och besökte vattenfall..Vi var där över en helg och hade det mysigt. En jäkla frän och härlig upplevesle jag vill göra om!!




Hej påre


gästbloggning

Tjeeeeeeeeeenaa. Här har ni qvinnan som  slänger käft med grannpöjken över häcken. Eller nej, inte riktigt kanske. Bara lite. kanske.

Sitter och checkar idol med haren och sofia. OCH YEAAAAAAAAAAh han gej gick vidare. (eller vad han nu heter..)Hans namn uttalas så, ni fattar!

haha, hanna ser ut som en sån som vallar kossor! hon har ett huckle på huvudet. haha!

Nä, men vad intressant jag skriver. Örsker inte skriva nå mer nu jag e. 


Oj, har glömt bort att lägga ut. skrev detta för typ 1h sen. haha!

TJENIS!

1 Oktober already!

Känns skönt att jag har ytterligare en timme kvar av min långa sovmorgon!

Kind of Happy

RSS 2.0