Vi är igång igen

Dansatdansatdansatdansat. Tror jag aldrig tyckt det varit så kul att dansa som det varit den här veckan. Eller okej, jag ljög. Men de är svinkul att vara igång igen. Svinkul att va i skolan igen, helt enkelt.

Första veckan

Jag har alltså börjat mitt sista år på gymnasiet. Jag är trea. Första veckan har passerat och det har varit skönt att vara tillbaka! Vi har varit indianer i skogen medan vi välkomnade nya ettorna. Blivit totallurade och chocköverraskade med slutproduktionsbesked, ja året kommer handla om "En midsommarnatssdröm"..rätt coolt och helt oväntat. Haft en utmattande dag med svettig dans, teater och kör på 90 pers och två timmars dans under kvällarna, då varje rostig muskel vaknat till liv. Nu är jag igång igen. Det här året blir nog bra!
 
 

Sommaren 2012

Dansat på torg, sett björnsstammen live, ätit chips i solnedgångar, haft blomkransar i håret, vunnit överlägset i "med andra ord", haft en del picknickar i gräset, rensat oändligt mycket ogräs, lyssnat på p3, blivit utklassad på brännbollsyran, gått klädd i bubbelplast, traskat hem i soluppgångar, dansat på trottoaren, lyssnat till vågornas kluckande under bryggan, fiskat upp en 30 cm stor gädda, rott på spegelblanka sjöar, fikat på soldränkta balkonger, skrattat hysteriskt till gryning, dansat hela natten i gungande lador, tjuvlyssnat över stängsel på Tomas Stenström, överraskat en bra människa så luften flög ur henne, tagit körkort, åkt med finaste pinglorna till Grekland, badat i turkost hav, snorklat i grottor, festat på havet och varit med om en jordbävning!
Avslutade allt detta som sägs vara mitt sista sommalov med dans, fest och sista-året-pepp till halv fem imorse, tillsammans med utgångna treor som kommer saknas på Heden. Och nu är alltså jag trea, på Heden. Och de ska jag väl klara av!

Zakynthos 2012

Vi har haft nio underbara dagar i ett varmt grekland där vi vräkt i oss allinclusivemat, chips och glass. Guppat i turkost hav på badmadrasser dagarna i ända. Haft sinnersjukt roligt på en partybåt med norskar och dansat i solnedgången. Sprungit i panik med pass och pengar i högsta hugg, enbart iklädd pyjamas, då ett litet jordskalv skrämde livet ur oss. Hoppat från relingen under en heldagstur med båt runt zakynthos och snorklat i grottor. Haft en riktig prins som passade upp på oss vid stranden och avslutat allt med grekisk dans och fyrverkerier. Jag mådde bra där. Tack mina pinglor för en så himla bra resa! De förtjänade vi och nu är jag mer än redo för hösten och sista året på gymnasiet!

Grekland nästa!

Fantiserat, drömt, längtat och peppat för denna resa såå länge och nu är dagen D här! Zakyntos här kommer vi!

Tredje gången gillt

Jag försökte hålla de bubblande pirret i magen i schack och vara sådär lugn och självsäker. Sparkade mig själv i baken och tänkte nu jävlar. Och nu jävlar har jag mitt körkort. Äntligen! Skuttade lättare än någonsin, med ett godkänt kryss, därifrån och spricker av lycka! TUUTTUUUT

Lyckorus

Hade så sinnesjukt jävla kul igår. Jag var nog cplycklig just igår. Kom fram till de efter att jag kollade igenom dedär videosarna på mobilen, som lockade fram gårdagens hysteriksa skratt igen. De var sista rycket för sommaren, Björn Rosenström och dans på trottoaren när klockan närmade sig tre. Puss på fina vänner och sådär.

"Ni gör de inte lättare för mig att flytta!"

Det blev dags för Kerstin att flytta och vi villle visa att vi faktiskt kommer att sakna henne med ett hejdå-överraknings-party! Ballonger i taket, tacos, äppelpaj, pinsamma videos, charmiga bilder, tipsrunda, livemusik och massa dans. Du blev överraskad och vi kommer inte glömma dig. Min vardagshjälte.

Gladgladgladgladgladglad

Två saker som gör mig glad
- Har ä n t l i g e n hittat jeansshortsen jag letat efter. Två år tog de men nuså!
- Det är nu S J U dagar kvar tills jag tar min rosa resväska och flyger till Grekland med mina pinglor! Peeepp!!
 
Två bilder som gör mig glad
 
Ja ni, de finns alltid anledning till att vara glad. Så bort med sura miner fast inte solen skiner och häng inte läpp för att du är sjuk som en kuk! /rimmästarn
 

RSS 2.0