Sagan Stjärnöga-2011

Några fina bilder från vår otroligt fina saga fotade av Johan Berglund!




Längtar tills vi får den inspelade filmen i våra händer, hoppas innerligt att den blev bra, är så nyfiken hur det upplevdes från publikvinkeln! (irriterad att jag gör tabbar så fort nått spelas in, bara..)

Klackarna i taket

Dags att bege sig till Vallsta och träffa klassen. Tagit på mig den nyinköpta lackklänningen och döljt mitt trötta slitna ansikte under smink och lockat hår, nu ska jag ha kul, så jäkla kul!

Snipp snapp snut..så var sagan slut


Efter tre hektiska dagar fyllda av slit, glädje, gemenskap och grymma föreställningar är nu Sagan Stjärnöga ett minne blott. Ett fint minne, som jag kommer le åt varje dag. Det slog mig på bussen hem, att vi aldrig varit varandra så nära som nu i klassen och nu kan vi bara bli ännu närmare. Es10♥


X och Y

Satte mig med matteboken i knät igårkväll efter ett av de tuffaste danspassen på länge. Men hamnade i slutändan framför facebooks estetchatt halva natten. Bra hanna. 
Klev upp för ett nytt försök med matten, extra tidigt för att hinna med mer än bara matte denna söndag, men sitter fortfarande här med plugg upp till öronen. Fast nu är det mest på svenska och historia-fronten det går segt. Jag vill svara "men de står ju i boken ditt pucko" på alla frågor. Men de gillas nog inte.

Men jag får väl se de såhär: Gjort mer än inget idag iallafall!

Nu ska jag fortsätta glo på allt plugg och önska att de skrev klart sig själv.


Heja Maja och Maria!


Ska snart bege mig ut i den 30 gradiga kylan och jobba in lite pengar. Sedan får min lördag gå till att dansa i tre timmar och plugga. Trevligt.

ps. Vinn hela skiten i buggtävlingen idag nu Maja och Maria, ska sura lite nu för att ja inte kan komma och heja..

Livet är en fest


Vad jäkla bra skola jag går på egentligen!

Lätt världens knepigaste bild


Vad hände?


Happy fucking valentine´s day!



Jag vägrade ha en ensam tråkig alla hjärtans dag, även om de är en helt vanlig dag för oss tråkiga singlar. Drog därför med Hilda hem och bakade hjärtformade scones och pluggade matte, hehe..lite bättre än att vara helt ensam!

Lyssna nu på En vanlig dag-Ulrik. Töntigt fin. Theresia har fin musiksmak.


Så lite, men så mycket



Nynnar på Hanna och Emmys låtar konstant och glömde att de inte gick att söka efter dem på spotify när jag satt där och ville lyssna på dem om och om igen, ni är för grymma!

Jag spenderade somsagt lördagkvällen hos Hilda. Theresia och Hanna kom även dit så de blev en mycket trevlig afton med tårar framför The last song och deep talk at Hildas köksbord. Denna mulna söndag har jag också tillbringat med fina vänner. Först med kören och sjungit på gudstjänst och sen nu på eftermiddagen har jag degat med Hilda och Theresia. Finfint!

Oh vilken härlig dag!

Vilket väder! Solen skiner som aldrig förr ute, underligt vad solsken gör en människa lycklig. D-vitaminet kanske? Ska snart bege mig för tre timmar dans precis som förra lördagen och ikväll blir det att göra Hilda sällskap som är ensam hemma!

Go Hanna


Ikväll blir det att hejja på Hanna Ingesson som ska tävla på rockkarusellen!!!

Att ta sig tid


Idag har det varit samma intesivrepande som förra torsdagen och det blir samma ös imorgon. Jag märker inte förns jag sitter på bussen hem hur hårt det tar på kroppen att repa i åtta timmar med några sekunders lunchrast typ, jag glömmer det under alla klädbyten, danser och sånger för det är så jäkla kul. Därför tog jag ett varmt bad så fort jag kom hem och åå va skönt de var! 

Men jag måste bara skälla lite på mig själv för den här veckan, har fullkomligt struntat i allt skolarbete som jag lastat hem, ligger bara och dammar på golvet. Fyfy.

Ps. åkte på es09:S musikcafe igårkväll. Skrattade hela kvällen i fint sällskap! Verkligen grymt bra jobbat av Es09 också. Längtar tills det är våran tur.

Så ser det ut


Skridskor i den kyliga vintermorgonen står på idrottsschemat idag. Sen bli det till att hitta inspiration för en kickass klappramsa att redovisa på gemu-lektionen. Och i kväll öppnar Salong Hanna där det ska slingas hår på damen Hilda Ryhed!

I dont care if monday´s blue

Ja men har man fått en ny engelskalärare som man bara skrattar med och klippt till en ny fräsch frilla idag då? Jaaa!


Finally


Imorgon ska jag äntligen klippa tillbaka luggen till mitt otroligt vakra fejs! Den har varit saknad:D

En bild som jag alltid skrattar åt


(alltså vad hände?)

Dance,dance,dance

Dansat häcken av mig i tre timmar och har belönat mig med lite texas pecanglass och melodifestivaltittande med Josefine ikväll.  

Bästa låten var helt klart Me and my drum, den gör mig så galet glad, såå bra!


En bild på en tid jag saknar


(musikalen Annie)

Mödan värt


Har denna fredag också repeterat sagan stjärnöga! Nu är man ju lite trött och slut efter dessa två dagars intesivrep. Därför bestämde jag och bästa Hilda att det behövdes lite bubbling och bastning på badhuset efter skolan. Mysigt och riktigt skönt!

Dance of the spirit


Helt slut efter denna repetionstorsdag. Trööött. Inte en enda paus tror jag att vi fick. Körde på i åtta timmar med dans, sång och teater. Kul förståss, de är de här som är det absolut bästa med produktioner. När de börjar likna nått. När teater, sång, musik, kostym och dans äntligen jobbar tillsammans. Bra jobbat idag, ES10!



Någon jag umgås väldigt mycket med


Stjärnöga


En kreativ dag med en kreativ klass. Repetion av saga från 08.00-16.00. Vi närmar oss ett resultat av allt jobb med scenkläder, dans, sång och teater vi lagt ner. En otroligt fin saga kommer det bli. Det är jag säker på. ES10:s första produktion kommer bli så fin.

(Bild sedan julspexet med ES)


Tre snabba


"Ingenting är som sommaren"


ps. fattar inte varför ett "30 days challenge" inlägg plötsligt dök upp av sig självt..dag 23 också. Men ja, benny e ju himla gott, fortfarande nått som jag "crave for alot"!

Dag 23- Something you crave for a lot


Godsaker!

PINK LADIES, WOO


Sprungit som ett vilt rosa hejarklacksteam med allt annat än att förlora i tankarna på idrotten idag. Lyssnade på ett asgrymt jazzband som improviserade fram musiken-free peaces-innan lunchen också. Men va tråkiga skoldagar kan bli roliga med es10!
 

RSS 2.0