Dra åt helvete dagjävel

Dagen känns luddig. Varit trött och bara helt ointresserad av något. Inte ens kör var kul. Enda gången ja blev glad på den lektionen var när vi fick sluta en halvtimme tidigare. Men vi var djur i tre timmar på teatern. Jag var en katt, hund och skata. Orginellt. De var sådär helt konstigt så skrattet bubblade ur mig för första gången på hela dagen. Skrattade både med och åt. Men sen sa nån jävel att jag såg ut som en tvättbjörn med mina ringar under ögonen och blev i botten med humöret igen. Kul. Ville skriva klart uppsatser när jag kom hem men orden flödade inte som de brukar så det blev inte av heller. Luddig dag helt enkelt.

Ett varmt bad och desperate housewifes får göra susen nu har jag bestämt!

Strong brud

Träffade hannis ikväll. Äntligen. Vi tog med fika. Hon bjöd på te. Vi hade mycket att catcha up och satt och chattra i flera timmar. Du har varit saknad!


Julstämning

Pepparkaksbak, julmusik, första andventsljuset tänt, ljusgirlanger mellan husen, ljusslingor i träden, lucior, tärnor, julskyltning, julkör och bäst av allt så föll de första snöflingorna. Bra första advent.


Jag har glömt dig en vacker dag

Du sa att längtan kan vara det bästa som finns. Men även det värsta. Jag har valt mitt. Det är värst. Så jag ska sakna dig mindre och mindre.

Då blir jag glad

Jag känner irritationen i kroppen. Men vet inte varför. Det är kanske för att jag vaknade på fel sida imorse, efter att försovit mig en halvtimme. Kanske för att jag missade bussen pågrund av det. Kanske för att jag blev tacklad på fotbollen av en dålig förlorare. Kanske för att fredagens sista lektion var naturkunskap som mer och mer börjar likna kinesiska. Eller i det här fallet ryska. Jag vet inte varför jag känner mig irriterad. Det gör mig mer irriterad. Borde ju vara så jäkla glad nu. Det är fredag och jag gjorde två mål. Vafan hansipans, det är helg. En helg full av bra saker. Idolmys. Adventspynt. Dansrep. Klassfest. Pepparkaksbak. Julskyltning. Spelning med klassen. Tid att sova. Tid att hitta ny energi. Men jag är irriterad. Onödigt. Men sen är det ju ingen snö heller. Kanske är det där skon klämmer. För att marken är grön och ser ut att vilja bli klippt med gräsklippare istället för skottas.. I NOVEMBER. Kanske det är det som gör det mig irriterad. För att alla adventsstakar och julstjärnor som lyser i allas fönster känns fel. De passar inte. Ser fult ut. Ifall det är det som gör mig irriterad ber jag dig vinter. Snälla kom, jag lovar att tycka om dig.

Lite skola

Pågrund av ett tandläkarbesök kan jag inte åka till skolan förns kl ett. Finns bra saker med tandis också!

Vissa dagar har fler toner

Fick komplementsova imorse och endast åka till skolan för att sjunga luciasånger. Under kvällen har jag sjungit det strålar en stjärna, halleluja och gloria och tränat julspel med små söta barn. Ja men det är ju fint.

Finaste vännen i stada

Suttit och låtsas vara journalist för att få ihop ett reportage om en fin vän. Ordknåpat för att det skulle låta sådär klitchigt och vips var klockan sju och jag kände mig nöjd. Varför stressa upp sig nu igen? Det var ju riktigt kul!


Men det slängdes fula ord i natten

Majsimajs har bott på mitt golv i helgen. Det var väl himla fint de. Vi har haft sådär tråkigt så allt blir så himla kul så minneskortet på mobben är fullt av femton hemska videos och några ofantligt vackra kort. En och annan har väl fått ta del av vår rastlöshet också i form av mms. Vilken ära för dem.
Efter att, i ett försök att få ut så mycket som möjligt av lördagskvällen och flängt hit och dit med 100:an, avslutades kvällen med en pizza hos Hildisen. Good shit!


Vi fortsätter växa

Vistats mycket på vårt hatade torsberg denna vecka, men i tre dagar var det mycket heden där borta också. Iallafall i aulan. Musikal. Sånt som jag tycker om. Även om det tog slut allt för fort, ska jag leva lite på minnet av hur otroligt roligt det varit, ska leva på minnet av känslan. Den där kicken av nervositet och lycka. Har massa ny energi och glädje lagrat nu samtidigt som man är helt slutkörd. När sista aplåderna tystnade igår och strålkastarna slocknade för sista gången efter super trouper ville jag nästan aldrig lämna scenen. När jag ser på bilder, nynnar på låtar, känner halsontet och tänker på hur arg jag var på de, minns varför vi dog av skratt dom där två timmarna mellan dag-och kvällsföreställning vill jag att denna torsdag och fredag bara varit två vilodagar och att snart kör vi igen.




Bara de coola har ett namn

Det var tacos på g med larsas igårkväll. De sjöngs "fredagsmys" på ica, larsasspellistan var på och skrattanfallen var fler än någonsin. Vi var sådär djupa emellanåt för att sedan göra facinerande matkont och högljudd musik. Men man kan ju fråga sig va fan vi lagt i köttfärsen för sen spårade allt. Att säga att det gick överstyr, att de ballade ur, är en underdrift. Handtag lossnade, kroppen fylldes av otroligt vackra konstverk efter ett våldsamt tushkrig, kläderna, väggarna och golvet liknade en vattenrutchkana efter ett lite för seriöst vattenkrig och paniken stegrades när man blivit inlåst i duschen. Men de knäpptes vackra kort. Så vi ses nog igen.


Musikalen närmar sig

Holy bananas! Tiden flyger fram och rusar förbi med stormsteg. Men mamma mia vad kul detta kommer bli.


Vi är inte grå längre

Detta höstlov har varit riktigt långt med en längtan av att bara få vila för full rulle är vad det har inneburit. Höstlovet har varit regnigt, kallt och grått men jag känner mig inte sådär förfärligt less längre. För det bästa med detta lov är att jag funnit nya vänner. Så hösten kommer inte bara vara grå och trist längre, för vi skrattar som fan tillsammans.

Dansgolvet fullt av zombies

Ikväll ska jag skratta tillsammans med mimmi pigg, pochahontas, rödluvan, lilla my, pippi långstrump och en och annan joker. Själv tar jag på mig hjälmen och dansar runt som den vägarbetare jag är...eller nått. Det är halloween hörrni.


Catch up

Igårkväll hade jag den nödvändigatse kvällen på hela lovet. De är sjukt vad man kan prata om mycket i en bastu. Ja, sen är det väl bara vi som kan säga att vi badat i november också. Den kvällen behövdes.

5,6,7 å 8

Dansat varje dag detta lov vill jag mena, så att gå på dansworkshop halv tio idag är väl helt okej. Time to shake some ass!

Den omtalade giffelkvällen

Tisdagen gjorde så att fötterna vart helt döda. Blir ju så efter en heldag på stan, men det blev giffelkväll, så det var bara att ladda om för bullar och mjölk. Bra kväll.
Nu ska det dansas i två timmar igen..let´s go.

RSS 2.0