Fuck you

Så hade man en lååååååååång sovmorgon med tid att packa tysklandsväskan och känna att man fått ont i halsen på. Kungligt. Kommer verkligen inte ha tid för halsont de närmaste tio dagarna då helgen består av körsång med 100 pers och swingig dans med kavaj. Sen rullar tåget mot Tyskland och es10 gör Berlins gator osäkra i en vecka, så fuck you halsont, jag har redan packat och du får stanna hemma.

Mer KONES åt folket

Sådär bra så att, fast man faktiskt har gått vidare och kan andas vid varje hjärtslag blir man berörd. Kones är bra. Så jävla bra. KONESKONESKONES!

Allt kult

Veckan har passerat i en jäkla fart och nu är det vipps fredag, vilket betyder fredags-såjäklamycket-mys.
 
Och på söndag ska jag på badkalas. Det tycker jag ska bli kul. Sen är det måndag och tisdag. Det är alltid kul. Sen är det onsdag och jag ska få se "Kritcirkeln" igen. Det gillas. Sen är det torsdag och jag ska göra mitt första uppträdande med hälsinglands. Pirr! Sen är det fredag och lördag och 100-års jubileumsunderhållning på tuppens. Det ska bli kult. Och sen är det söndag och en hel vecka med klassen i tyskland väntar! Pepp. Och sen. Sen börjar det som året kommer handla om. Slutproduktion! Känns som livet liksom är rätt händelserikt nu och jag tror jag kan leva med de!

Update

Hade kult på klassfesten med badtunnebad, iskallt nattdopp och altandisco i fredags dåra och fick väl sota för den kuliga festen hela lördagen sen. Men men what to do. Jag bedövade öronen med ljuvlig musik av bästa Kones på söndagen så de vägde upp en förlorad lördag. Sen har jag dött av skratt under måndagens teaterlektionen också (då man såklart inte får skratta) och gått två varv runt skolan för att hinna prata om allt som är viktigt just nu.
Ja de var väl vad jag sysslat med de senaste dagarna, ifall alla mina 30 00000 unika besökare ville veta de.
 
 

Ekar över hela staden

Hej. Vi ska på klassfest. Hejdå!

Tycker om er



(Bilder: kristin )

Förtjänar något bättre

Hatat allt som har med kärlek att göra i några dagar nu. Hatat att vissa struntar i vad förtroende och tillit betyder. Hatat vad de gjort mot en alldeless för bra människa. Alldeless alldeless för bra.

RSS 2.0