Så avundsjuk

Åh satan så avundsjuk jag är på min idol hanapee som är i LA och har besökt universal studios och Wisteria lane!!Vafan! Ja, jag är en obotad desperate housewifefanatiker och skulle väl också vilja se lite tjuvkik på avslutningscenerna de spelar in...lukta på gräset, sitta på verandorna, kolla på skådespelarna och gå längst staketen. Nu ska de ju lägga ner serien så de bygger säkert om fina wisteria lane till ett dräggigt getto och startar ännu en dålig kriminalserie. Så jag kommer aldrig få besöka wisteria lane, förstå min sorg. Så avunsjuk på!!

Så, nu har jag avreagerat mig.

Rätt och slätt

Blir trött på människor som inte förstår när de gör fel och aldrig vet när de är dags att säga förlåt.

Music of the night


Jag hade en bra helg. Nästa helg kör vi igen!

Tyskveckan


Vi lärde dem "Jag vill ha munkar".


Hade ett musikcafé tillsammans!


Lärde dem schottis!


"Våra" tyskar ;)



Kramkalas!

Tyskt

tyskarna är här. Det kan nog bli kul.

Viktig info

Älskar lov.

Påskägg, pizza, tårta och kattkiss

Med glädjeskutt försvann vi från hedens lokaler för påsklov igår. På stan bjöd mamma på två tischor och en mascara istället för ett traditionellt godisfyllt påskägg, inte mig emot! Solen retade mina ögonen när vi åkte hem och klockan sex var de bokat bord på maxim med två riktigt bra människor. Påsklovsmiddag. Vi dog av skratt ett antal gånger och resturangägarna drogs liksom till vårat glada bord de också. Vi smakade på en riktigt tidig försommar när vi vingligt cyklade hem och släpade conversen i asfalten från den ostadiga pakethållaren och vi slickade sådär hödstadieaktigt på klubbor som vi fick på maxim fast vi är sjutton, arton och tjugo år. I två timmar bakade Kristin en tårta med rosa marsipanrosor på till oss och efter mycket viktigt pratande om oviktiga saker så skulle jag åka hem med en jacka som en katt kissat på. Då blev jag arg. Men de var okej, för jag hade varit så fruktansvärt jävla cplycklig hela dagen. Slog väl kattkisset liksom.


För att vi ler

En syster tillbaka i huset, en artonårsfest som ska bli grym väntar och om fyra timmar har jag lov. Svårt att låta bli att vara glad.

Panta mera

Känns fint att så många röstat på vår pantamera låt, folk från allt ifrån Kina och Öland. Det känns ju fint. Men ack så bittert att snubbla på mållinjen av 18 rösters övertramp. Men killen som vann förtjänar nog 15 0000 kronor. Han hade nog en bra anledning till att sno dem från oss. Ja, lite komiskt är de ju, att vi förlorade de sista minuterna.

RSS 2.0