29: och 30:onde april

(foto:sofia, den 29 april)
Igår kom fina vänner innanför min dörr var och varannan minut för lite grattiskramar och fika i solskenet till spel och filtmys på altanet i kvällsolen. Varje gång åt jag en till bit tårta(eller två), tjockis.se, hehe. Åh vilken fin födelsedag, att jag fick ha er alla fina i sällskap gjorde hela dagen mycket bättre!♥

Runt sex ikväll bär det av mot kilaforsskogen för grill och mys med några fina filurer ur min klass! ses i dimman kamrater.

För jag var sjutton år


(foto:sofia, i vintras)
Det är ingen vanlig dag idag. Det är inte för att det är fredag. Inte för att det är påsklov. Inte för att solen har stekt och gjort björkarna gröna redan i april. Inte för att det är sista april imorrn. Der är inte ens för att jag ska dansa en psykdans med viksjöforsbaletten idag. Det är för att en god tårta står på bordet och där sitter saknade vänner redo att hugga in. Det är för att man vaknat av jamåduleva och för att paket har öppnats. Det är för att gratulationer har tagits emot och glädjen sprider sig i kroppen. Det är för att idag är det min födelsedag och jag blir sjutton år! En siffra för stor för min farmor och mormor att acceptera-huga vad tiden går". Men alldeless skitbra för mig!


Dags att firas


(foto: sofia, i tisdags)
Har nu bakat en riktigt smarrig ricecrispstårta, och lyckades med den på första försöket! Stolt. Den ska jag bjuda mina vänner på imorgon då jag fyller sjutton år!

Kvällen bjuder på släktkalas, för att fira mig och syster i förskott, och sen kommer en fin vän hit för en mysig torsdagskväll!


Onsdagkväll


Nu ska jag träffa lite saknat folk på en saknad plats. KU kallas det. Denna bild får mig alltid att sakna placet, hehe.

2012

Efter ett par timmar på en madrass i solskenet med en bunt tidningar sitter jag nu här och kollar på 2012. Efter några minuter in i filmen insåg jag att det skulle bli en jobbig film att se själv, därför fick datorn bli mitt stöd. Har aldrig sett filmen förr, och råder er som inte heller gjort det, att inte någonsin göra det. Liiite hemsk då. Just för att det som händer kan hända. Fats oandrasidan kan det ju vara en bra film att se för dem som inte fattat dehär om återanvändning och värna om miljön. Men det har nog det flesta fattat, men bra att bli påmind. 2012 kanske vi står inför dethär liksom.

Synd, de året blir jag arton och ska åka utomlands med mina vänner. Kult. Äsch, vad sägs som en ombokning till typ månen,mina vänner, där borde det vara säkert?


Walking on sunshine

Spenderade tisdagskvällen på brånan. Blev fotad i kvällsolen och käka ananaspaj, mums vad gott!

Ska bosätta mig i solskenet nu som kommit på besök igen, saknade dig igår, älskling!

Nördigt


(Amanda Seyfried-Letters to Juliete)
Sitter denna mulna lovdag och försöker komma på för och nackdelar om forskning på råttor. Hittar fakta på en sida som heter: Ratpower.se. Nördigt?
Ska allafall göra ett litet avbrott från råttstyrka.se nu och se på Letters to Juliete, fick den av Linnea imorse i förskottspresent, då hon hinner åka tillbaka till Öret innan 29 april. Se romantisk drama en lovdag. Det är ju inte så nördigt.

See ya. 

JA, NEEEEEJ!

Kvällsolen gick ned medan jag satt med två fina vänner och spelade spel där det blev en massa hysteriskt skrikande i mun på varrann och gapskratt till "utan tvekan" och "absolut överrens". Fin kväll, tack mina skönheter!♥


Sommarlov..nej påsklov

Rullar iväg med kören för att sjunga lite påskdängor(om de nu finns?) i en kyrka vid mormors sommarställe. I eftermiddag blir det dansa,dansa,dansa och sen kommer två flickor hit, får se vart kvällen slutar.

Ps. vore ju underbart om jag ägde en bikini känner jag. Men vem räknar med strålande sol och 30 graders hetta i april. Fast gud så härligt. Stanna gärna till augusti, älskade sol!


Försök tre

Å mina tankar äter upp mig. Jag älskar livet tills jag hatar allt som har med det att göra. Att älska tills man hatar och hata tills man älskar igen, kan bli en titel till en låt.

PS. jag får alltid skiitont i tänderna på kvällen. typ träningsvärk. skumt.


Farväl, mina älskade


Maja har stuckit till turkarna. Theresia till norskarna. Och nu har Melindaa stuckit till spanjorerna. Har bett dom få det hur bra som helst, även om jag gärna följt med i resväskan. Jag är ju endå ganska liten, hade ju fått plats. Men eftersom de ska bli bruna och fina(med undantag Theresia som bara är i norge) ska jag banne mig bli lika brunbränd jag med, nu blir de steka hela lovet!


Matbloggerska?


Idag skiner solen lika mycket som igår men jag är ingen väderprognosbloggerksa utan ska bara meddela att jag lyckats fått ca sju myggbett igår, och de kliar lika mycket som jag minns det gjorde förra året. Så myggorna är redan vakna. Men jag är väl ingen insektsbloggerka heller så jag ska bara meddela att jag nu ska äta en riktig påskbrunch och sedan sätta mig i solstolen och käka påskägg. När kvällen kommer blir det grillfest hos grannarna! Mat..det går jag med på att blogga om.

Ps. Hittade några till fina bilder sedan pickniken igår, från syrrans fejs. Det var en rackans fin kväll mina vänner♥

Långfredag






Packade picknicken och åkte till långnäs med solbrillorna på. Blev en riktigt sval, nej kall kväll då solen försvann. Men med filtar, kramar, leenden och mycket prat lyckades vi, som alltid, fylla kvällen med värme! Denna fredag har både varit fin och lång, så nu blir det följa med Linnea som andre nattchafför sen godnatt!

Önskar hela lovet kommer se ut såhär

Suttit på balkongen sedn klockan tio till halv ett. Friterat mig lite skulle vi kunna kalla det. De måste vara runt 27-30 grader varmt i solen, som den gassar!

Ska duscha nu, och checka in hur brännan tagit sig. Sen ska jag spurta hem och invänta Linnea, som kommer från storstan Örebro. Grilla för första gången i år, mums!

Ikväll tar jag min korg med god mat och träffar de finaste vännerna i världen för picknick på långnäs, se yaa!


Skärtorsdag


(Bilden kommer från Ljusnan)

Repar inför viskonserten den 12 Maj. Ikväll blir det finalföreställning av "Den kaukasiska kritcirkeln" och jag kanske gråter lika mycket som skådespelarna att denna fina produktion är slut för gott, ni är så grymma. Jag ska sitta bänkad på första raden och känna svettlukten, ikväll ska jag minnas allt och applådera som en tok. Men först käka premiärglassen och sen middag i solskenet på fina heden! Detta blir en skärtorsdag att lägga i minnet♥

Sommarjobb


(Fin bild från sommaren-09, när dessa sköna töser drev ett café..)

Väntar och väntar. Snart kanske beskedet dimpar ner i brevlådan. Positivt eller negativt. Svar ja eller svar nej. Vill bara veta. Trött på att vänta. Kanske är jag jävligt otålig eller blir jag bara fundersam när alla rumtomkring mig får sommarjobb och jag ganska säkert står utan besked. Blir det inget för komunen eller kyrkan sätter jag mig som städtant på mammas jobb, för fan vad jag är duktig på att städa. Mamma, anlita mig (blinkblink)!

Kommer ju snart inte ha mitt reklamjobb heller för att jag har förlorat min arbetskamrat och inte orkar kånka all post själv, så huur ska man överleva i sommar undrar jag. Får bli städtant eller gatumusikant. Eller öppna café somvanligt och slita röven av mig en vecka för tusen spänn. Sommarbidrag borde man få. För jobb får man ju inte.

En tanke

Förundrats över att alla mina vänners bloggar kommer upp om man söker på dem på google. Även deras bilder. Men inte min blogg konstigt nog, that´s scary! Men det känns rätt skönt att min är hemlighetsstämplad eller vad den är och inte finns som sökord på goggle. För det borde kännas hemskt att ens privata bilder ligger ute fri att kopiera på google av en äcklig pedofilsnubbe som gärna gör en liten porrblaska av dem. A det var min tankeställare idag, kanske ska jag ha detta i åtanke oftare..

I-landproblem?


Från: Topshop och Bikbok

Jag vet aldrig när ordet i-landproblem ska användas. Men om sommaren verkligen snart är här då och jag inte har en enda bikini och detta ger mig panik, kallas det i-landproblem då?

Chocking news


Med jeansväst mot jeans, oranget lack och lockar i håret kände jag mig som ett med våren idag. Detta är nog den första och närmaste 'Dagens' eller 'Todays outfit'bild jag någonsin lagt upp. Kan ju inspirera någon. Eftersom solen gassar så efterlängtat nu prydde solglajjorna mitt huvud också. Fejkraybans is the shit-en tjuga på dollar enligt säker källa!


Måndag


Jag har många hem. Men att min skola känns som hemma, tror jag Estetiska är ensam om att klara av!


Some changes.

Förändrar lite i bloggern nu, lite i taget. Typ vårstädar! Just nu är header bara temporärt. Ja, somsagt. Lite i taget.


Att stå bredvid, men inte kunna göra något åt det


Sätt dig i solen, stoppa in bästa musiken i öronen, låt grannkatten lägga sig bredvid dig och ge dig bästa sällskapet, då går pluggningen såå mycket bättre!

Ps. Har svårt att tro att jag nånsin får tillbaka kudden vi satt på idag för hon sussar så sött på den fortfarande..men det är hon värd gulltussen..önskar det fanns något jag kunde göra så du blev frisk!


Panikplugga

Eftersom jag skjutit upp plugget och faktumet att det är matteprov imorgon, för att isätllet leva mitt liv denna helgen och spenderat större delen i ett fint rött hus i Bollnäs, får jag sota för det nu och göra en panikpluggning idag. Känns bra.. Ska bara reklamjobba lite först somvanligt. Kämpa på!


En kväll som får mig att längta

Pinnar fulla med kaos kan jag nu säga betydde middag på Kina och se på kaukasiska kritcirkeln! Hilda blev kanske inte så överraskad eftersom vi alla råkat försäga oss på ett eller annat vis, hehe. Men det blev en fin kväll endå. Solen lyste och det blev uppåt 29 grader i solen! När vi traskade hem ikväll var luften sådär full av sommar och att vi sjöng som galningar till spice girls gjorde lyckoruset ännu starkare. Med er mår jag som bäst♥

Men nu säger jag som servitrisen på Kina: Godnatt!


Dags att gratulera


Nu bär jag iväg mot hemlig destination. Ikväll ska jag fira Hilda med nio andra underbara brudar. Var, när, hur? Nää det tar vi sen, Hilda får inget veta!

PS. En kryptisk ledtråd kan ni få om vad kvällen kommer erbjuda, en oförstålig, nästan osammanhängande ledtråd: Pinnar fulla med kaos!

Kungliga människor


Nu blir det klassfest mitt ute i skogen. Har ritat ett fint litet hus med musik som väller ut mellan väggen och taket i min kalender ( Ja, jag ritar mer än skriver i min kalender..) och det är väl det vi siktar på kväll ES10? En kväll full med skratt och musik så taket lyfter, right?

Tagga!

The dress


Den omtalade klänningen, kan väl ingen missat. Detta blir tredje inlägget med klänningen inblandad, haha, något besatt. Nä mer nördigt. Men jag inte inte sluta titta på..den är såå fin. Kommer användas flitigt i sommar!

Uppgraderat åtta levels


En av alla åtta godsaker jag klickat hem från H&M inom loppet av två veckor är denna fina tischa. Inte för att jag är född 84. Inte för att jag tycker om rött. Men den va billig och magkort. Det gillar jag!

Klant Klantigare Klantigast


"Igår skickade Erica ett sms till mig när jag just höll på att somna. Jag blev så rädd så jag slog ner min lampa i fönstret, fick min blomkruka i huvudet, sträckte nacken och mitt vattenglas spilldes ut."

Detta hände min storayster Linnea i Öret i tisdags kväll. Det finns få människor som är klantigare än jag. Men det känns skönt att det finns i släkten. Att jag inte är den enda..hehe.

Mina händer är tomma med hjärtat är fullt

Dansat,dansat och svettats i skolan idag. Träningsvärken tar nog en liten visit imorgon men då är det mer dans på schemat så den blir nog bara värre. Kult! Jaja, ska kännas att man lever och jag tycker på något underligt vis att träningsvärk är skönt(?)..

Resten av veckan fylls somvanligt av roliga ämnen. Nämligen sång, teater, kör och dans! Finns inget bättre än när man stänger matteboken kl tio på onsdagarna och börjar karaktärämnesveckan med modern dans! Så otroligt skönt att flytta plugget åt sidan och bara göra det man älskar på på skoltid!

PS. Diggar till schlager från förr och hoppas det blir temat till cafét nu! Schlager in my ♥ (Alla som är negativa åt det i min klass nu, lyssna igenom det och ge det en ärlig chans, finns fan alla sort olika typer av musik/genrer!)

Hörde jag grattis?

Sagt många grattis i april och idag fyller ingen mindre än Hilda Ryhed sjutton år och förtjänar även hon ett stort fett GRATTIS. Hon firades med en damkör i matsalen, lite historiamassage och egetbakat bröd hemma hos mig. Även en jazzkonsert med idolLinnea! Grattis grattis Hilda, nu ska du få ett så jäkla bra år som sjutton bast!

Bättre sent än aldrig


Jag var dålig med kameran(som alltid) under fredagens 17års-party före tranan så jag lånade några av Melinda, Medina och Johanna.(Hade varit tufft om Johanna hette Mohanna, alla på M liksom..fast Mohanna lät ju lite..hehe)

Anyway! De hade ju alla tagit så grymt snygga bilder så de förjänade att visas. Bättre sent än aldrig för dessa att läggas upp tycker jag. Tack för en fin kväll!

PS. Jag har verkligen en tendens att blunda på alla kort, medvetet. Fiint..

Sidan 19-64


Ska dyka ner i den otroligt intressanta boken Träning,hälsa,trivsel nu. En riktig romantisk bok där två killar och tjejer i riktigt heta 80-tals outfits visar hur man strechar ut sin lårbensmuskel tillsammans. Ritigt spännande, rekomenderas varmt. Finns hos min idtrottslärare ifall du vill låna. Vill ni kan ni få göra ett teoriprov på den  kl åtta på morgonen  imorrn också. Ja men då syns vi!

Förtjänar lite publicitet




Vad är som bomull för öronen, fötjänar att spela in sin musik och sedan gå på repeat på allas spotifylista?
Jo är det inte min fina skolkamrat Hanna och hennes lillasyster Emmy, även kallad NoSons. Gryma talanger, må jag säga! Är de i närheten av din stad, by, förort, ruckel eller husvagn med tävlingen Rockkarusellen, rösta på dem då så ska ni få en fet kyss av mig. De förtjänar priset, nämligen en turné i sommar.

PS. Detta är ju bara några av deras covers på andras låtar, finns fler på tuben. Deras egna låtar är inte fy ska heller, längtar tills de läggs ut på youtube!

Söndag


Cyklade på min lila cykel med orangea ränder för första gången för iår, igårkväll. Spenderade också kvällen med en vän som de var ett tag sen man träffade. Låg i soffan och såg på film, eller vänta, sov till film gjorde vi. Myys.

Idag hade jag på mig endast en tjocktröja ute (byxor och sånt också såklart) men endast det som jacka. Frös jag? NEJ. Vårvärmen är här!

Ska på till farmor och farfar och fika nu, de var tydligen ett kalas. Det visste inte jag förns nyss innan vi skulle åka, och jag satt med myskläder och fett hår...freesch. Blev en snabb visit under vattenkranen och det nya blommiga byxorna som jag ska leva i resten av mitt liv sitter på plats. Nu är jag ready for fika!


Shop until you drop, säger man väl?

Ojoj, så ja slänger pengar omkring mig. De är väl så det blir när man sitter en lördagseftermiddag och (mellan plugget) kikar runt bland shoponlinesajternas godsaker. Skulle faktiskt bara klicka hem klänningen jag bloggade om tidigare i tisdags som äntligen kommit in i min storlek! Men för att få beställa den behövdes de läggas till lite. Inte mig emot;)

PS. fortfarande lika bra leveranstid, redan nu i veckan kommer paketet!

Kuuuuung

Minns inte senast jag hade så kul som jag hade igår..kom hem frammåt tre halv fyra och gud va värd denna huvudvärk är!

Varit och gett felix och fredde frulle samt stannat lite extra länge och gosat med dem nu när jag hade tid. Ska jobba líte annat på eftermiddan också för än har jag inte sagt upp mig..men men pengar rullar in!

PS. Fått hem H&M paketet redan, beställde i onsdags tror jag, snabb leverans! Bl.a ett par shorts fårn barnavd. he-he..

HURRA NR 2!

GRATTIS FJINGFJONGINGESSON! SJUTTON ÅR!!!1♥


Hurra!

Helgen närmar sig nu. Redan fredag!

Helgen ska spenderas med en drös av fina vänner och mysiga katter. Ska vara kattvakt och har redan varit på andra sidan av alfta för att ge fredde och felix frulle. Medans kattägaren är i soligt och 18-gradigt London föll idag ett lager med riktig blötsnö igen här i sverige..vilken totalvändning. Satt ju barbent och sola för ett par dar sen..

Men men, inga sura miner! För ikväll är de party och jag är riktigt taggad för dans på ett trångt dansgolv med rök alldeless för hög musik. Sen har man ju två amigas som fyller sjuttton, så nu ska vi ha en riktig underbar kväll. Siktar på att vakna hes av för mycket skrikande av födelsedagsånger och försök till att överrösta musiken.

De låter som en plan.

PS. GRATTIS MARIA SPANISH!♥


Intresseklubben anteckna!

Idag såg jag två lustiga saker.

Nr 1. Tre fiskmåsar som simmade runt i en vattenpöl, det är antagligen resultatet av hastig smältning av flera meter snö plus en dag med konstant ösregn.

Nr 2. Den fruktansvärda blåsten knäckte ett gammalt träd utanför fönstret. Nog visste jag att blåsten klarade av mycket, har ju faktiskt lyckats blåsa upp ytterdörren flera gånger, men knöcka ett träd så de föll trodde jag bara hände i orkaner.

Det var de. Lustigt.

Nervositet och rädsla..



..de va känslorna som växte i mig förra våren. Idag är det intagningsdag för de nya esteterna som ska ta våran plats som ettor efter sommaren. Hur kan det gått med en sådan rasande fart..bromsa någon? Får ta att njuta fullt ut av varenda liten sekund nu, ja tillochmed mattelektionernas slitande timmar ska jag njuta av. Fan va surt att bli tvåa, samtidigt som det är alldeless underbart. Ska ge de de föräntansfulla, nervösa och skräckslagna nya esteterna en dag som bara är positiv, alla ska de längta tillbaka efter dagens alla prestationer!

Tagga!


En fin dag


Dagen skulle jag sammafatta med tre ord: Dans, sång, sol!

Ps. När man kan sitta ute på bänkarna under rasterna som inte längre tänks av tre meter snö, slira på grus springades mot bussen, se skymten av gräs och tussilago och klagar på värmen för de liite för tjocka ytterkläderna man svirat på sig på morgonen, då är de fasiken vår. Inget mer babbel om väntan längre. Nu är den här, för att stanna!

Almost perfect


Tisdagen var påväg att bli perfekt. Spenderade en trevlig eftermiddag med att smussla in mig på treornas dagsföreställning av slutproduktionen (därav missade jag historia och matte, HEAVEN!!), sen fika och prat hos hilda med mysiga katter som kurra runt bland fikat (myys)..allt var perfekt när jag hittade ett par billiga jeansshorts och en drömlik sommarklänning för ynka 100 kronor men..så fanns de inte i min storlek. Grinar!

Nu är det desperate housewifes iallafall, nästan perfekt tisdag låter bra det med!

Tussilago, åh vad fin du är

Nu är mobilen tillbaka helt levande. Suttit i den hela laddaren och fungerar prima. Fick en mobbad ny laddare som är extra stor och tydlig vilket håll den ska in, så jag inte prångt prejar in den åt fel håll så den går av igen!

Annars då..vår så det skriker om det ute. Efter skitvädret som låg som en dimma över världen i helgen skiner solen som aldrig förr nu och värmer under dagarna! Två vänner har rapporterat att de båda sett tussisar och snart kryllar väl marken av dessa mysiga gula blommor. Älskar namnet. Tussilago.

Ska ta att dra ut denna träningsverk efter två dagars danspass och duscha hett. Låter som en plan.

Plötsligt händer det

Har just rastat damsugaren. Mitt rum behövde verkligen bli kvitt några kilo dammråttor och klädhögar. Sitter med näsan i historiaboken nu och försöker röja bort så mycket plugg som möjligt, när jag ändå inte har ett skit att göra. Smart brud. 
 
Detta är inte min turvecka allafall. Varit med om den ena pinsamheten efter den andra och idag hände det omöjliga! Knäckte min laddare till min (inte så mycket längre) älskade mobil. Kommer därför bli utan tillgång av min mobil i några dagar (på sin höjd  en vecka, får vi hoppas) Men man får väl skicka fina kärleksbrev eller eldsignaler om man vill nått viktigt en tid framöver.

A just ja, sen finns ju facebook och hemtelefonen också, hehe.

Nästan storbloggare


En mysig Fredag med en dejt. Nej en dubbeldejt. 309 sidor om skönhet och kärlek samt melodier av en snubbe som vet vad jag gillar. Fredagskvällen stavas Elsas mode och Daniel adams-ray♥

Ps. att jag nu skrivit två inlägg inom loppet av några timmar är nästan storbloggarvarning. Watch out, I´m going to be legen-wait for it-dairy!!

Sjutton om 29 dagar.

Vaknade med tio timmars sömn och begav mig med glatt humör till skolan bara för att, väl där, mötas av beskedet att dagens enda lektion ställts in så det var bara att vända på klacken och åka en timmes bussresa hem igen. Det gjorde inte min dag precis. Men väl hemma med mat i magen sprudlade jag av energi igen om har snart skrivit klart teateranalysen av "Den kaukasiska kritcirkeln"!

Ja, sen är det första april idag också, skämtets stora dag. Har inte råkat ut för ett större skämt, förutom att komma till skolan i onödan som man kan tro är ett skämt. Funderade under min sovmorgon imorse om jag skulle göra något litet bus med familjen, typ tejpa vattenkranen och ostyveln som när man var liten. Men avstod när jag kom på att efter en skoldag var det nog mer troligt att jag själv var den som skulle, utan en tanke på vad jag gjort under morgonen, råka ut för mina egna hyss.

PS. Mina vänner, ni får ej missa "Varning för barn" ikväll, de är en order. Absolutley not. Om ni vill skratta alltså..för det lovar jag att ni kommer göra.


RSS 2.0