Just nu:


Sagt och gjort!

Har du hört?

Blir en lugn söndag i dag. Ska sitta i min säng med fin musik och plugga hela dagen.


Carolina Wallin Pérez-Utan Dina Andetag
The swell season-Falling Slowly
The swell season-Say it to me now

Tre snabba

Jag längtar, lääängtaar, jag går i drömmar..

Myskväll

Jaha, eftersom ingen människa verkade ha en så fri lördag som jag, blev jag ensam hemma i huset. Därför ska jag ha en myskväll, fast ensam. Laddat med chips, dipp och ben ´n jerrys att äta framför en bra film. Konstig blandning, kommer förhoppingsvis inte trycka i mig allt..men vem vet. Tur att jag har en syster, annars hade det blivit en förfärligt ensam kväll. Jag är nog inte en van ensamvarg.
Men först ska jag leka husmor. Det blir paj!

Tre snabba

Dämpar jag längtan till sommaren eller gör jag den jobbigt större?

A big one

Brunblond, bruna ben, fräknar och nyss fyllda sexton år. En tid jag minns.

Tre faktum


Min skola är den bästa och de vet alla (erkänn), ingen kan spendera större delen av sitt vakna liv på en bättre plats. På en plats så fylld av respekt och kärlek, där "alla för en" är ett motto, varje dag. Där allt tjafs i ens liv glöms bort och byts ut mot skratt och glädje istället.

Mina vänner är det bästa och det vet alla. Ingen kan ha mer godhjärtade personer runtom sig än jag. Personer som räddar hela ens dag, fast det inte vet det. Som håller mig uppe och låter mig inte falla. De är underbara personer som ställer upp med minsta lilla. De är personer som jag älskar för precis de dom är. Hela bunten.

Min familj är kanske inte den bästa jämfört med hela världens alla andra perfekta familjer. Men jag kan inte begära bättre. För mig är de de bästa. De ser till så att jag har det bra oavsett vad. Jag skulle inte för något i världen vilja ersätta dem.




present till maja


De där hemliga snacket ja hade om att pyssla ihop massa i fredags kväll var nämligen detta. Ett stort collage av bilder på alla oss från oss(jag,maria, kristin,melinda,hilda,sofia, theresia och julia) som födelsedagspresent till Maja samt en finfin bok jag gjorde med finfina sånger i. Om Maja.

 

Happy birthday


Har alltså börjat denna snöiga morgon med att dela ut en massa reklam och ska nu ta och städa mitt rum som ser ut som helvete efter allt klippande och klistrande igårkväll.

Ikväll tar jag mitt pick och pack mot Söderhamn med sju andra brudar och firar ett fördelsedagsbarn..mat på kina och singstar väntas!:D


Härligt jobb?


Vem vill inte se ut såhär av all trycksvarta efter jobbet? Greeaat


Gammal bild från en gång för inte så länge sedan


Ja denna fredag lutar åt att bli en riktig pysselkväll, har mycket att fixa och pyssla ihop..men det är ju roligt. Men nu är jag riktigt hungrig så först blir det tacos!

Ps. Hade bara en enda lektion idag som började klockan tolv dessutom. Tänk om alla fick börja sin fredag med sovmorgon och sluta skolan klockan två. Lyckos mig!


Fullproppat



Kollade tillbaka lite i min kalender och tiden runt jul var verkligen hektiskt med alla luciatåg, julspexrep och dansuppvisningar! Sen skulle man ha tid med ett socialt liv också? Men sidorna börjar eka lite tomt av hekt och stress nu...sköönt!

En dag i Juni vill jag se ut såhär


Så fort vårterminen är här, börjar jag sakta men säkert drömma om sommarens varma dagar. Så är det alltid. Alla förhoppningar om sommaren 2011 är höga och i mina drömmar är varje dag kokande varm så man inte kan göra annat än sola, bada och steka på stranden. Några dagar spenderar man i sommarhusen och fiskar och åker båt eller i karusellerna på gröna lund. Under de svala kvällarna finns de bara tid för grillkvällar och picknikar med bra umgänge. Partaj, nattdopp och tältning också förstås. Jag längtar till slut som en galning och enda sättet att dämpa min längtan är att gotta sig i alla fina sommarkläder som finns att köpa. Man lagrar därför på sig massor av fint i garderoben innan Juni ens börjat.. Om sommaren bara var närmare. Att efter december kom april iallafall. Januari, Februari och Mars är så gråa. Jag behöver sol och värme.

Det går bra nu


Jag glider fram idag! Först fick man skjuts av en vänlig själ till skolan, alltså lite sovmorgon. Sedan hade vi ,ännu en, inställd engelska, hur skönt, jätteskönt. Sen fick jag otroligt bra resultat på matteprovet. Sen hann vi med en tidigare buss hem och åkte då i en lugn och rymlig buss, såå skönt. Sen ska jag beställa fina prylar från H&M idag. Ja det går bra nu helt enkelt! 
 

ps. Grattis Hilda på namnsdagen!♥

Tuff brud i lyxförpackning




Jag är trots allt en tuff brud. Stark. Dagen jag ger upp och faller kanske jag hittat honom som tar emot mig. Jag är starkare än du.


Pack Up Youre Troubles In Your Old Kit Bag


Fram tills nu

Ja vad har hänt sen sist. Ny mobil, som gör att mina hjärnceller jobbar för fullt, även kallad HTC wildfire, har inhandlats. Förvånas fortfarande för vad den kan åstakomma! Skolan har börjat och gett mig grym sovmorgon hela vårterminens alla torsdagar och fredagar! Vardagen har också satt sig i kroppen med ny motivation för skolarbete. Och idag har jag uthärdat ett fyspass som får armarna att skaka bort allt på skeden när jag försöker få den till munnen pga härlig träningsvärk!

Ungefärligt då.

Ps. Min vän har skaffat en klockren tatuering. En annan vän har varit till stor hjälp med min nya mobil. En tredje bryr sig så om mig så jag teleporterar en bamsekram till henne just nu. Och en fjärde har lärt mig tacka för komplimanger så det låter trovärdigt. Sen har jag tre vänner som ligger hemma och är sjuka och till dem ger jag nu en stor fet kyss och massa krya på er!♥


En mysig kväll.




Lördagen kunde jag inte spenderat på ett bättre sätt och inte med bättre människor! ♥

Dag 30- Your favorite song.

Finns ju inte bara en favorit. I vilket fall ändras favoriten från dag till dag nästan. Idag är favoriten en lugn.

Hope there´s someone -Linnea Henriksson

Det är ju endå den som spelas om och om igen. Lyssnar du så blir det din favorit ett tag också!


Dag 29- In this past months, what have you learned

Jag har lärt mig vilka underbara vänner jag har, helt klart!♥


8/1 "Klassfest"

Har vilat ut ordentligt i några dagar och bara degat för att verkligen orka skolan när den börjar igen. Är väldigt nöjd med detta jullov. Det sorliga med dessa degiga dagar som varit nu är att jag kollat klart hela säsong ett och två av Desperate Housewifes..haha.

Men än är inte lovet slut och ikväll ska jag iväg till Alice place för lite klassfest, få se om vi känner igen varann efter två veckors lov!




7/1 SAW

Nu ska jag ta min femtonåriga vän och åka till Edsbyns mörka biosalong. Det blir skräckfilm med 3D..läskiigt!


Dag 28- A picture of you last year and now, how have you changed since then?



Lika flummig nu som då. Fast nu med lugg.Knäppisen i Hanna Wikström försvinner inte så lätt.

Dag 27- Why are you doing this 30 day challenge

Med brist på inspiration och fantasi till att skriva på bloggen just vid de tillfället kopierade jag listan.

Dag 26- Your favorite time of the year

Julen är ju mysig. Med all julmusik och allt julpynt. Alla julkonserterna och de efterlängtade jullovet. Träffa släkt och vänner och äta mycket god mat. Leka i snön och åka pulka. Julklappshandling och pepparkaksbak. Jultiden är ju fin. Men sommarens alla festligheter är härligt det med. Man känner sådan frihet under sommarlovet. Att ligga på stranden med fötterna i sanden och sola och bada. Vara ute i de ljusa nätterna och åka på fina resor. Fiska och tälta vid de fina sommarstugorna. Midsommar, party och grillat.

Vinter vs Sommar..svårt.

4/1 Ensam hemma

Är i backen och åker stjärtlapp med mina fina klasskamrater nu. Sen ska vi laga finmiddag! 

Men jag bestämmer mig här och nu att de är tamekatten inte bara klasskamrater. De är några av mina närmaste vänner. Som jag bara råkat hitta i skolan. De passar mig som handen i handsken. Vi är olika samtidigt som vi är lika. Vi finns där även om man bara behöver en spark i rumpan. Vi vågar gräla på varann för vi vet att det är inget som betyder något nästa dag. Det är minsann vänskap jag inte ska förminska i ordet klasskamrater.



Dag 25- What I would find in your bag

Absolut en kalender. Eller heter det almenacka kanske?
Grejen är att jag planerar bra. Skriver upp och så. Men sen var det ju det att du troligvis hittar den i väskan. Där den ofta ligger. Jämt. Det jag en gång skrivit i för att minnas ser jag inte förns nästa gång jag ska skriva något. Ibland försent. Ibland pricis i tid. Ja det hittar du i min väska i alla fall.  


3/1 Allt rämnar framför mig.


Har haft fina dagar i ett hus långt borta från mitt. Dels för att den tjejen som bor där får mig på bättre humör och lyckas få mig att må bra. Dels för att ju längre bort jag är just nu, ju bättre mår jag. Så fort fötterna landar hemma klarar jag inte mer. Men allt har en morgondag och allt blir ju bra tillslut. Men ibland har även jag svårt att hålla tårarana tillbaka. Ibland behöver även jag vara ensam. Stänga in mig i garderoben och låta allt komma ikapp. Allt det man försöker förtränga. Det jag inte vill tro på.

"Den jävligaste stunden i livet var den när du gick" passar sig alldeles utmärkt just idag. Imorgon kanske den inte passar alls.


Dag 24- A letter to your parents

Oh my. Vilken oerhört bra tajming att jag fick de just idag. Just den här kvällen. Verkligen. Aja...

"Kära mor och far. Med brist på ord och tankar får detta räcka för att visa att vad som än hänt och kommer hända- Älskar jag ju er föralltid!"

Tidigare i veckan, förra året




Nu 2011!

Dag 22- What makes you different from everyone else


Jag är en ärlig person som hellre säger vad jag tycker än faller för grupptrycket. Jag är hellre mig själv än fejkar för att passa in. Jag skrattar när jag är glad och när jag är ledsen. Inte mycket hindrar mig från att vara glad. Jag försöker se allt positivit och göra det bästa av situationer. Jag uppskattar små saker med mycket kärlek framför stora saker för stort värde. När man just lärt känna mig kan de vara svårt att se skillnad på mig och min tvillingsyster. Men då kan man se på mitt födelsemärke på vänster kind. Och min bruna hårfärg. Och luggen som snart skymmer mina ögon...En till sak som kan vara värt att nämna är att jag äter som att jag vore en hockeyspelare i ett elitlag. Måste tillägga att jag inte blir tjock, så jag får de.  
Ja kanske är jag inte så mycket annorlundare än du, men endå är jag ju en helt annan person.


RSS 2.0