30 September Hejdå femtio

Känns otroligt skönt att jag nu efter tre timmrs pluggande är klar med de jag skulle bli klar med idag. Lägger engelska, historia och gemu åt sidan och kan njuta av Idol och lite fri tid tills min långa skönhetssömn, jag har ju sovmorgon till elva imorgon!

 

(låtsas som att jag inte just kom på att både matten och svenskan ligger kvar och väntar på mig)

Kände att jag behövde skratta


Ta en titt, så jekla galet skratt. Skön människa! Försökte hitta min favvogubbe med "nja"skrattet utan resultat, fast lyssnar ni noga är de hans skratt hon garvar åt..

27 September Allt har ett slut, även läxhögen!

Slutade som normala människor idag, då två lektioner var inställda, så skönt att komma hem tre istället för fem! Fast jag har suttit fast i en läxhög tills nu ungefär men det gör inget när man får ligga som en soffpotatis och plugga i en lung och ro med musik på högsta volym (lung och ro?) istället för på en hård stol i ett kvavt klassrum.

Säger det för hundronde gången:
Saknar er alla i mitt älskade anniegäng! Är så glad att jag fick vara med om något sånt här igen och visst kommer det kännas tomt i helgen, men jag har fullt med minnen för resten av livet!


Puss

26 September You´ve got a friend!

"Livets praktiska sidor får vänta. Nöjen, kärlek, drama och äventyr i en vild blandning gör att du inte hinner med någon vardag. Någon stillsam höstkänsla blir det inte tal om, tempot är högt och du hinner nästan inte med dina känslor."

Mitt horoskåp har aldrig passat mer..så sant, när blev de höst?

I min lilla värld har jag i flera veckor, snart månad, pendlat mellan skolan och annie, försökt hinna med vänner och fritid. Vilket har resulterat i fullproppad vardag, fullproppad helg. Men det är såhär jag gillar det, tempot högt, händelserika dagar, nya äventyr och minnen för livet. Thats the way I like it!

Sorgligt att annie slutar efter ikväll, sista föreställningen! Ska göra den till den bästa och krama om alla lite extra!


Hej å haré


No news from my life right now..


..everyting is just as it should be..perfect!


19 September Sun day

Hade en galet trevlig kväll igår, nä, en NÖFFIGT bra kväll! Hade en alldeless egen oerhört rolig "efterfest" med Maria och Maja som slutade med flams vid en hadikapad toalett, hehe

När jag kom hem, hoppa josefine över häcken och satte sin röv i soffan och gjorde mig och syster sällskap till filmen hairspray..dock somnade jag och josé som små barn..sött
Morgonen har gått åt att josefine lärt mig spela piano, josefine är allt frän hon..


Allt för mig..

Hey whats your name?

Hände riktigt mycket saker under Annie föreställningen i fredags kväll, eller mer bakom föreställningen. Ambulansen kom tillochmed, stackars liten!

Är iallafall laddad inför en till kväll med Annie..idag ska de filmas också! Kulkul!

Träffade Elin i Bollnäs idag och Jossan  tidigare i veckan, jag tror minsann jag saknar er litegrann!
Måste se till att träffas snart och flamsa lös som bara vi galningar kan! Hoppas kören drar igång snart också! :)


Jag finns vid din sida när färgen börjar flagna


Säger bara såhär.Börjar man bläddra runt i musiken man längtat efter att få ha tid att bara sitta att lyssna på fastnar man där. Inte blev de nån matte gjord här inte. Nu tror jag jag vill äta pappas goda äppelpaj också.

Yo man, you wanna be a superstar?



Kollar på Idol, faen va grymt!

En fet kyss på livet!

Mina dagar är så underbara och fantastiska! Älskar es10! Älskar att få vara med om Annie! Älskar mitt liv!

Även om man slitit dag ut och dag in i flera veckor med Musikalen Annie, haft sena kvällar och långa dagar med rep, så påminner jag mig själv att jag gör det jag älskar, då gör det inget att de sliter på en! Och de är ju nu allt ger tillbaka, nu när föreställningarana börjar!
Att jag alltid skrattar så jag får träningsvärk i magen och alltid känner mig glad och lycklig när jag ska till skolan, till es10, gör allt mycket bättre också. Jag säger som Melinda:" Hur kan man trivas så bra i en skola?" Aldrig har jag längtat till nästa skoldag såhär mycket!


Livet!♥





5 September Söndag

Alla var lite halvsjuka och slitna idag på annierepet, men de flesta kom endå, vi är riktiga kämpar!;D 
Hoppas bara vissa kan skärpa sig så vi kan dra igång snart! 

Själv är man en riktig superhero och kommer trots rejäl huvudvärk!


Adios


Lördags

Lördagen spenderades med åtta timmars bilåkning till och från Linnea. Pyttelitet rosa rum med hjärtan. 8 kvadrat delat med fyra personer. Ikea. Svordomar medan man försökte få ihop ett skivbord. Och en lampa. Samt en bokhylla. Mat på en kall men mysig resturang.

Lustigt att man måste åka flera timmar för att träffa sin syster och sen säga hejdå för att åka till olika hem. Men det var skönt att träffa henne. Äntligen. Känns som hon redan varit borta i fem år. Snart kommer hon ju hem också för att se på Annie! Då blir hon hemma en hel helg!:D

Fina syster!

Hacka hål

En vanlig kväll med Josefine..

3 September And it just getting better!

Jaaa! Imorgon ska jag äntligen få träffa Linnea!:)♥

Måste bara få skriva av mig att jag blir så lycklig av dagarna på estet! Idag har jag dansat hela dagen på alla möjliga vis med underbara klasskamrater. Bättre kan de inte bli, eller jo, de är just de det kan, allt blir bara bättre!:D♥

(snoddde bild av Melinda )

RSS 2.0