2012

 Årsresumé

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Vad gjorde jag inte, rättare sagt. Detta året har mycket åstadkommits och jag har varit ute på många roliga äventyr! En första var att ha utbytesstudenter hos oss i fyra dagar i början av april. Kul och jobbigt.

Har du några nyårslöften? Låta 2013 bli så bra som det kan bli!

Vilka länder besökte du?Grekland och Tyskland. Typ det roligaste på HELA året.

Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas? 7 augusti, körkort check! Glädjeskutt därifrån!

Bästa köpet?Utlandsresan till Zakke! Värtvärt. Själen mådde bra då, kan jag säga. Mmmmh.

Vad spenderade du mest pengar på? Resor härs och tvärs i vårt avlånga land.

Gjorde någonting dig riktigt glad? Dagen då vi levde 80-tal för en dag i skolan! Dream come true typ.

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2012? "Starships" med Nicki Minaj från alla galna sommarnätter, roadtrippar och partybåten i Grekland!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Året började ledsamt med att himlen fick en vacker ängel. Men visst, skratten har ekat högre iår! Kanske för att man åkt iväg från allt de jobbiga..

Vad önskar du att du gjort mer? Jag känner att jag kramat ur allt 2012 har att ge, ärligt.

Favoritprogram på TV? Greýs anathomy. Ofcourse. Och vackraste Tårka aldrig tårar utan handskar!

Vad gjorde du på din födelsedag 2012? Blev upphämtad av finaste kompisarna i en bil med peppmusik dunkande ut ur de öppna föntrena och vårsolen värmde oss i jeansjackorna. Sen såg jag en skitbra slutproduktion av bästaste estettreorna. Födelsedagen firades sen också i efterskott med hemmafest med bara bra personer som fick huset att eka av skratt,  lycklig var artonåringen!

Hur skulle du beskriva din stil år 2012? Lockat hår, marinblå jackor och en vinröd kånken på ryggen.


Träffade du nya människor? Sliskiga greker, gulliga norkar och dryga utbytestyskar, gills de?

Kan du förklara 2012 med en bild? Yepp, lätt! Aldrig njutit av livet så mycket som i år tror jag.

Känner mig nöööööööjd 2012, 2013, hit me! Jag litar på dig.


Påminnelse

Jag tar tillbaka detdär om att julen inte finns. För idag märkte jag att man kan välja var julglädjen tar form. Den skapas i de fyra adventsljusen som läraren tänder till Sofia Karlssons julsånger så att Bergvall fyller estetfamiljen med jullovslängtan. Den uppstår också när man slutar tidigare för att dricka te och äta pepparkakor och knäck till en julfilm med vänskapstrygghet och kurrande katter i knät. Så. Julen finns där vi skapar den. Bra att komma ihåg, känner jag.

.

Jag tror jag tar en sista minuten nu, lagom innan julhelgen sådär, det är ju ungefär så mycket någon bryr sig om den iallafall. 

December

Det är så mycket snö och så mycket vinter. Det är så mycket ljus och så mycket värme. Så mycket pepparkakor, julavslutningar, julsånger, luciatåg, knäck och lektioner där vi bara väntar på att få lov. Bästa tiden på året, det är nu!

RSS 2.0